Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic pentru punte Carraro 370484

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 370484
Cod produs
D6Q9RTOY-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic punte Carraro 370484 - acum il gasesti in depozitul nostru la cel mai bun pret posibil! Din acest motiv, ne-am gandit ca poate esti si tu interesat de o astfel de investitie pe termen lung. Cum sa nu te intereseze o piesa de origine, fabricata in atelierele de creatie din Japonia, detinute de Carraro? Este exact ce-i trebuie utilajului tau ca sa-i aduci aminte de cat de vanjos era odata! E timpul sa-l readuci la viata cu o piesa de calitate superioara!

Ca sfat legat de montaj, iti sugeram sa schimbi rulmentii in pereche. Asadar, facand acest lucru, te asiguri ca pinionul de atac isi va face treaba nestingherit. Miscarea de rotatie a acestuia se va face fara excentricitate fata de axa. Mai poti sa contribui la viata lunga a pieselor prin inlocuirea acum si a simeringului. El etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Pentru ca ne pasa de clientii nostri si ne dorim sa se simta tratati regeste cand vin la noi, am creat un serviciu gratuit de consultanta tehnica. Suna si tu!

Rulment grup conic punte Carraro 370484 - o piesa complexa!

Rolul rulmentilor este esential in bunul mers al oricarui utilaj. Eficienta utilajului depinde foarte mult de frecarea aparuta in urma uzarii acestora. Apa este dusmanul rulmentilor! Ea poate patrunde prin sigiliile uzate si astfel distruge lubrifiantul din interiorul lor. Daca ungerea nu se mai face corect, atunci se uzeaza. Rulmentul nu va mai avea mult si va da semne tot mai mari ca vrea sa fie schimbat. Zgomote ciudate se vor auzi in timpul rularii utilajului.

Consultanta gratuita si piese durabile doar apeland la serviciile noastre!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Acest rulment grup conic pentru punte Carraro 370484 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment grup conic punte Carraro 370484 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura