Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 368175

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 368175
Cod produs
GK4M93BZ-IA
Out Of stock
Descriere
Oferim clientilor nostri tot sprijinul de care au nevoie si au gasit in noi un aliat impotriva avariilor. Acestea, fie ca vrei sau nu, apar mereu. Un rulment pinion atac punte Carraro 368175 te salveaza de vizitele dese la mecanic pentru ca este o piesa de exceptie originala. Suntem de parere ca aceasta componenta fabricata de Carraro este exact ce-i trebuie echipamentului. Ea se produce in ateliere din Japonia si noi alimentam stocul constant. Astfel, tu o poti comanda oricand ai nevoie!

Ai grija la partea de montaj! Rulmentii de acest fel se monteaza in pereche. Pinionul de atac nu trebuie sa aiba miscarea de rotire fata de axa afectata. Trebuie sa asiguri lipsa excentricitatii sau a jocului fata de axa. Nu uita sa inlocuiesti si simeringul ce etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Le vei asigura o perioada mai mare de utilizare si le vei scade rata de uzura! Te asteptam cu cele mai bune oferte! Consultantii nostri sunt alaturi de tine!

Rulment pinion atac punte Carraro 368175 - ofera maximul de eficienta!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 368175 se livreaza cu factura fiscala si certificatul de garantie. Pe baza acestor documente, timp de 6 luni de zile vei fi acoperit in caz ca apar probleme. Nu te preocupa, nu prea ne-am confruntat cu astfel de situatii!

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment pinion atac punte Carraro 368175 pe care il doresti!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura