Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering cilindru lama excavator Caterpillar 307

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 307
Cod produs
LFIBZK8C-AL
Out Of stock
Descriere
Ai tot ce iti trebuie la indemana! Calitate, rezistenta, fiabilitate! Cum de spunem asta? Am selectat cu grija doar piese de schimb care sa iti asigure, in acelsi timp, toate aceste lucruri! Asa este si acest simering cilindru lama Caterpillar 307 care este un produs realizat din materiale de calitate superioara. Mai mult, acest model este compatibil si cu modelul 307B.

Nu ajunge sa stim riscurile, trebuie sa ne asiguram ca le prevenim si ca le combatem! Astfel incat alegem in gama noastra de produse doar piese de schimb premium, care sa iti asigure rezistenta pe termen lung. Iar cand acestea ajung la tine, iti asiguram sfaturile necesare pentru montaj, dar si pentru o intretinere corecta. Consultanta tehnica este gratuita, nu ezita!

Simering cilindru lama Caterpillar 307 - calitatea conteaza atunci cand iti doresti performanta!
Avem nevoie unii de ceilalti - exact asa cum si utilajul tau are nevoie de piese de schimb de calitate, care sa ii permita o buna functionare pe termen lung. Atunci cand intelegem ca fiecare element este important, iar fara el nu putem ajunge la performanta, alegerile devin clare.

Definim performanta!
Si, pentru ca ne dorim sa oferim servicii complexe, care sa asigure o functionare optima de lunga durata, am ales sa completam gama de produse de top cu o echipa pregatita sa iti raspunda la orice intrebare! Astfel, pe ACN Piese Utilaje ne poti contacta oricand! Daca ai vreo nedumerire sau vrei sa aflii informatii suplimentare, tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne suni! Consultanta este intotdeauna gratuita!

Garantie
Intotdeauna vrem sa lasam un plus! Tocmai de aceea, acest simering cilindru lama excavator Caterpillar 307 ajunge la tine acasa, impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie!

Livrare
Stim ca nu e timp de pierdut, tocmai de aceea trimitem acest simering cilindru lama Caterpillar 307 la tine acasa in maximum 24 de ore. Simplu si rapid! Si, daca ai uitat sa ne intrebi ceva, iti lasam si datele noastre de contact.

Montaj
Iti reamintim ca montajul, desi este ultimul pas, este la fel de important! Daca mai ai nelamuriri, stai fara grija! Te vom ajuta intotdeauna cu sfaturile si informatiile potrivite. La doar un apel distanta, in mod gratuit!

Specificatii tehnice
Diametru exterior 55 mm

Diametru interior 45mm

Grosime 4 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura