Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment pinion atac pentru punte Carraro 358850

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 358850
Cod produs
N2DUYRTI-IA
Out Of stock
Descriere
O achizitie bine facuta la vremea ei se dovedeste cu adevarat rentabila! Alege un rulment pinion atac punte Carraro 358850 care are in oferta noastra un pret exceptional de bun! Drumul piesei spre lumina trece prin uzinele din Japonia. Standarde de calitate respectate, calitate superioara a materialului folosit in componenta si grija maxima la detalii! Piesa originala Carraro promite sa fie eficienta vreme lunga si sa-ti creasca randamentul utilajului.

Pentru o interventie optima asupra utilajului, alege sa faci inlocuirea rulmentilor in pereche! Vei asigura miscarea de rotatie fara excentricitate a pinionului de atac fata de axa. Preferabil in acest caz este sa inlocuiesti simeringul. El etanseaza puntea la locul de intrare al pinionului de atac. Nici nu iti vine sa crezi cate informatii utile poti obtine sunandu-ne sau scriandu-ne direct pe site! Serviciul de consultanta este gratuit, dar mai avem si alte servicii care ti-ar prinde bine!

Rulment pinion atac punte Carraro 358850 - te vei declara multumit de el!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Acest rulment pinion atac pentru punte Carraro 358850 are o garantie de 6 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment pinion atac punte Carraro 358850 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura