Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS230
Cod produs
T42DGOCP-IA
Out Of stock
Descriere
Chiar si cel mai mic element al utilajului tau iti poate pune bete in roate daca nu functioneaza cum trebuie. O bucsa uzata poate transforma o activitate intr-un chin! Alege bucsa cupa excavator JCB JS230 din oferta noastra! Pe langa faptul ca are un pret foarte bun, lucru care cu siguranta reprezinta un avantaj pentru portofelul tau, calitatea este superioara! Este o componenta aftermarket realizata de un producator care fabrica de foarte multi ani componente alternative pentru utilajele JCB.

Piesa se monteaza la articulatia dintre eclisa si cupa. Ea este perfect compatibila cu modelul de excavator JCB JS230LCE. Principalul sfat pe care dorim sa ti-l oferim chiar acum este sa nu uiti de inlocuirea simeringurilor de etansare ale articulatiilor. Iar gresarea periodica ar trebui sa fie pe lista ta de prioritati. Prelungesti mult perioada de functionare corecta a pieselor! Mai multe detalii te asteapta accesand consultanta gratuita! Asistentii stau mereu pregatiti!

Bucsa cupa excavator JCB JS230 - reda mobilitatea echipamentului tau!

La fel ca si in cazul oricaror alte componente ale utilajului, in momentul in care bucsele se uzeaza sau sunt defecte, acestea vor transmite semnale. Daca le identificam in timp util, vom putea inlocui bucsele inainte ca acestea sa produca defectiuni. Avand in vedere ca unul dintre rolurile bucselor este de a reduce vibratiile si frecarea dintre piesele metalice, atunci cand acestea sunt defecte, ele vor produce un sunet evident.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Bucsa cupa excavator JCB JS230 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura