Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS260LCT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS260LCT
Cod produs
XLU9K78A-S-IA
Out Of stock
Descriere
Daca doresti sa achizitionezi o componenta foarte rezistenta, dar care sa beneficieze de un pret accesibil, iti recomandam sa iei in calcul aceasta bucsa cupa excavator JCB JS260LCT din oferta. Reprezinta o alternativa excelenta pentru piesa originala, fiind fabricata de o companie specializata in realizarea componentelor alternative pentru echipamentele JCB. O poti comanda simplu si rapid daca ne suni , ne scrii un email sau completezi formularul online. Comunicam la fel de bine si pe WhatsApp. Indiferent de cum alegi sa ne contactezi, piesa va fi imediat a ta!

Va fi un real succes montarea acestei componente la articulatia dintre eclisa si cupa. Pentru a asigura pastrarea gresarii necesare si pentru a preintampina patrunderea corpurilor straine, iti sugeram sa montezi si noi simeringuri de etansare a articulatiilor. In acest fel, vei prelungi durata de exploatare a bucselor si a bolturilor. Alte informatii utile te asteapta daca vei accesa serviciul gratuit de consultanta tehnica! Suna-ne oricand doresti!

Bucsa cupa excavator JCB JS260LCT - la ce e buna o cupa fara o bucsa buna!

Iti recomandam sa verifici periodic starea bucselor si sa le inlocuiesti de fiecare data atunci cand sunt uzate, deoarece sunt niste elemente ieftine, dar care au un rol foarte important in buna functionare a echipamentului. Nu exista o durata standard de viata in ceea ce priveste aceste componente, ea fiind influentata in mod semnificativ de gradul de dificultate al solicitarilor la care expunem utilajul.

Pentru mai multe informatii, acceseaza serviciul de consultanta gratuit!

Accesand serviciul de consultanta gratuit, vei primi toate detaliile despre ofertele noastre, vom sti exact piesa de care ai nevoie si compatibilitatea cu utilajul tau. Suntem de parere ca vom castiga de ambele parti timp, daca ne vei suna sau contacta in scris. Depistarea exacta a problemei echipamentului duce la gasirea rapida a remediului.

Bucsa cupa excavator JCB JS260LCT va ajunge la adresa ta (oriunde in tara) intr-un timp foarte scurt - prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide coletul, pentru a putea verifica marfa inainte de a o plati. Poti ridica bucsa si direct de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service de incredere, aproape de tine, unde sa montezi fara probleme noua bucsa? Atelierul mobil al firmei este la dispozitia ta, in toate localitatile tarii.  Avem tehnicieni experimentati in toate judetele, care pot veni la adresa unde se afla excavatorul si il pot repara complet, rapid si la pretul corect. Te rugam sa iei legatura cu unul dintre colegii nostri din departamentul tehnic, pentru mai multe detalii despre acest serviciu! In situatia in care bratul s-a uzat excesiv si nu mai permite montajul unei bucse noi, poti apela cu incredere la echipa noastra de alezare mobila. Intervenim direct asupra excavatorului tau si efectuam toate operatiunile necesare, pentru a reda articulatiilor functionalitatea optima - in timpul cel mai scurt.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare. Se monteaza la articulatia dintre eclisa si cupa. Piesa este compatibila cu modelele: JCB JS260LCT, JCB JS260LXDT, JCB JS260NLCT, JCB JS260NXDT, JCB JS260SCT, JCB JS260SXDT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura