Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS205

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS205
Cod produs
I2JOZPAH-IA
Out Of stock
Descriere
Bucsa cupa excavator JCB JS205 este elementul indispensabil bunei functionari a excavatorului tau. Iar oferta noastra nu poate fi refuzata cu usurinta, caci produsul pe care ti-l prezentam este o alternativa de calitate a originalului. Producatorul care o fabrica este renumit pentru componentele aftermarket pe care le produce pentru echipamentele JCB. Bucsa se livreaza intr-un timp foarte scurt, iar tu poti sa ii redai mobilitatea excavatorului imediat!

Montarea componentei se face la articulatia dintre eclisa si cupa. Ca sfaturi utile pentru o reparatie de durata, iti recomandam sa schimbi simeringurile de etansare ale articulatiilor. Nu uita sa ungi periodic articulatiile, acest lucru va proteja bucsele si bolturile. In cazul in care doresti interventia unor mecanici experimentati care sa monteze bucsa comandata, ai posibilitatea sa accesezi service-ul nostru mobil. Contacteaza-ne!

Bucsa cupa excavator JCB JS205 - pret accesibil, calitate garantata!

Iti recomandam sa verifici periodic starea bucselor si sa le inlocuiesti de fiecare data atunci cand sunt uzate, deoarece sunt niste elemente ieftine, dar care au un rol foarte important in buna functionare a echipamentului. Nu exista o durata standard de viata in ceea ce priveste aceste componente, ea fiind influentata in mod semnificativ de gradul de dificultate al solicitarilor la care expunem utilajul.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Bucsa cupa excavator JCB JS205 va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura