Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS235

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS235
Cod produs
VR9QLOST-S-IA
Out Of stock
Descriere
Vrei sa dotezi excavatorul cu o bucsa foarte robusta, dar care sa aiba un pret de achizitie mai accesibil decat o piesa originala? Aceasta bucsa cupa excavator JCB JS235 este alegerea perfecta. Este produsa de o companie specializata in realizarea componentelor alternative pentru utilajele JCB, cu o traditie de mai multe decenii in acest domeniu. Piesa aceasta de calitate superioara se va monta cu succes la articulatia dintre eclisa si cupa.

Bucsele si bolturile functioneaza in siguranta pentru o lunga perioada de timp daca schimbi si simeringurile ce etanseaza articulatiile, odata cu montajul noilor bucse. Mecanicii nostri recomanda sa gresezi regulat articulatiile pentru a prelungi la maximum intervalele de inlocuire a bucselor si a bolturilor. Daca bratul este prea uzat si necesita alezarea pentru a permite montajul unor noi bucse, apeleaza cu incredere la echipa noastra de interventie mobila! Venim acolo unde se afla excavatorul si efectuam toate lucrarile necesare pentru ca tu sa iti reiei lucrul cu utilajul in siguranta.

Bucsa cupa excavator JCB JS235 - pune-ti la treaba excavatorul!

Iti recomandam sa verifici periodic starea bucselor si sa le inlocuiesti de fiecare data atunci cand sunt uzate, deoarece sunt niste elemente ieftine, dar care au un rol foarte important in buna functionare a echipamentului. Nu exista o durata standard de viata in ceea ce priveste aceste componente, ea fiind influentata in mod semnificativ de gradul de dificultate al solicitarilor la care expunem utilajul.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Componenta ajunge rapid in posesia ta, oriunde in Romania. Platesti marfa ramburs. Lucram cu firme de curierat rapid care accepta sa deschizi si sa verifici continutul coletului, inainte de a achita factura. Daca locuiesti sau daca ai drum in Bucuresti, vino chiar la depozitul nostru ca sa ridici bucsa cupa excavator JCB JS235 comandata!

Esti in cautarea solutiei optime pentru montajul specializat al noii bucse pentru cupa? Avem echipe de mecanici excelenti in toate judetele tarii, care se pot deplasa imediat la adresa excavatorului tau si il pot repara complet, sigur si la un pret foarte bun. Te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii firmei, pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Bucsa prezinta 2 orificii pentru gresare si un sant interior pentru gresare. Piesa este compatibila cu modelele: JCB JS235 si JCB JS235HD
Trimite mesaj
Din Gura in Gura