Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa cupa pentru excavator JCB JS210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB JS210
Cod produs
SL4P7Q2F-S-iA
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa echipezi excavatorul cu o bucsa de cupa foarte rezistenta, dar care sa aiba un pret foarte accesibil deopotriva, iti propunem sa iei in calcul aceasta bucsa cupa excavator JCB JS210 din oferta noastra. Este realizata de o companie specializata in producerea componentelor alternative pentru echipamentele JCB, cu o traditie de multa vreme. Pentru a comanda rapid si usor piesele de care ai nevoie, este suficient sa ne suni si sa iei legatura cu angajatii firmei.

Piesa se va monta la articulatia dintre eclisa si cupa. Mecanicii nostri recomanda sa schimbi si simeringurile care etanseaza articulatiile, odata cu montajul noilor bucse. Procedand in acest fel, vei preveni deteriorarea prematura a bolturilor si a bucselor, impiedicand pierderea gresarii si patrunderea corpurilor straine. Pentru a prelungi la maximum perioada de exploatare a bucselor si a bolturilor, este important sa ungi articulatiile periodic.

Bucsa cupa excavator JCB JS210 - o componenta de calitate superioara!

Atunci cand bucsele sunt uzate, acest lucru va conduce la defectarea rapida a altor componente, ceea ce poate provoca daune importante utilajului. Avand in vedere ca bucsele sunt realizate din material flexibil, este absolut normal ca ele sa fie componente consumabile si sa necesite inlocuire periodica. De obicei, uzarea bucselor vine ca urmare a unui grad de compresie prelungit sau a deteriorarii compusilor care isi pierd proprietatile fizico-chimice.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Aceasta bucsa cupa excavator JCB JS210 soseste imediat la adresa ta, oriunde in Romania, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs (la livrare). Ai optiunea sa deschizi si sa verifici continutul coletului, inainte de a achita curierului. Marfa se poate lua si direct de la depozitul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, unde sa poti efectua fara probleme montajul noii bucse? Ne deplasam imediat acolo unde se afla excavatorul tau si il reparam complet, cu ajutorul mecanicilor nostri experimentati - aflati in judetul tau. Montam orice componenta necesita utilajul, efectuam operatiuni uzuale sau complexe de reparatii si lucrari periodice de mentenanta, eficient. Te rugam sa ne contactezi pentru detalii suplimentare! Daca uzura mare a bratului impiedica montajul noii bucse, poti apela cu incredere la echipa noastra de alezare mobila. Venim acolo unde se afla excavatorul tau si efectuam toate lucrarile necesare, pentru a oferi articulatiilor functionalitatea optima.

Specificatii tehnice

Diametru exterior 95mm
Diametru interior 80mm
Inaltimea bucsei de 80mm
Piesa este compatibila cu modelele: JCB JS210, JCB JS210HR, JCB JS210LC, JCB JS210LCT, JCB JS210NCT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura