Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Tym T233HST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Tym T233HST
Cod produs
OKLR46EH-MI
Out Of stock
Descriere
O inlocuitoare de prima electie a pompei tale de apa defecte este o pompa originala. Dar atunci cand gasesti o alternativa de foarte buna calitate cum este pompa apa tractor Tym T233HST la un pret foarte bun, care exceleaza in eficienta si rezistenta, ea merita din plin investitia. Avem un stoc constant in depozitul nostru, deci poate fi imediat livrata in orice regiune din tara. Intretine motorul la o temperatura constanta de lucru, indiferent de vreme.

Ai la dispozitie experienta unei echipe incercate in lupta cu defectiunile a mii de utilaje, care mai de care mai complicate si care au fost rezolvate cu succes! Nu refuzam nicio provocare, oricat de complexa, avem un depozit plin cu mii de piese de calitate, specialisti care te pot ghida in toate etapele procesului de depanare, parteneri specializati in interventii pe teren, cu ateliere mobile. Daca adaugi la toate astea grija fata de clienti, deplina intelegere si empatie fata de situatia in care acestia au activitatea blocata de o defectiune, gasesti reteta complete de succes a echipei ACN!

Pompa apa tractor Tym T233HST - pe arsita sau pe inghet poti conta pe ea!

Aceasta pompa de apa va asigura stabilitatea termica a motorului utilajului tau. Rolul ei? Magistral! Pompeaza lichidul de racire de la motor la radiator si inapoi, intr-un proces de recirculare!
Cum apar defectiuni? Daca nu folosesti un antigel cu aditivi antioxidanti si anticorozivi, lichidul de racire incepe sa se piarda. Se aud sunete metalice, iar pompa se poate gripa.
Monteaza o pompa de calitate, acorda-i atentie la montaj si nu vei trece curand pe la service!

Un prim-ajutor competent! Si gratuit!

Ai o urgenta tehnica si nu vezi nicio solutie de remediere? Suna-ne, explica pe scurt care este problema, si vei putea testa eficienta specialistilor nostri in actiune! Ei pot sa identifice imediat o defectiune, piesa de schimb compatibila cu utilajul tau si, eventual, mesterul care sa te ajute la montaj!
Garantia extinsa pentru 1 an  oferita de producator pentru pompa de apa tractor Tym T233HST te asigura ca, daca are cumva defecte de fabricatie, va fi imediat inlocuita cu o pompa noua! Este deci o piesa cu cele mai bune referinte de calitate!  Daca ii asiguri si un montaj profesionist, vei avea certitudinea functionarii ei timp indelungat!
Intelegem perfect situatia: o piesa iti poate bloca activitatea, te poate tine din lucru si de aceea pompa apa tractor Tym T233HST se livreaza imediat direct din depozitul nostru, vino pe la noi! Cu un curier rapid ajunge in aproximativ 24 de ore daca alegi sa plasezi o comanda!
Iti recomandam sa lasi montajul unei piese importante cum e pompa de apa pe mana unui specialist! Inainte de montaj, e bine ca instalatia de racire sa fie bine spalata.
Foloseste un antigel de calitate si un lichid de racire cu protectie coroziva.

Specificatii tehnice

• fulie 4 gauri
• 1 garnitura montata
Trimite mesaj
Din Gura in Gura