Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor Case JX95

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case JX95
Cod produs
P6CR87BV-G
Out Of stock
Descriere
Pentru a mentine fiabilitatea tractorului, specialistii recomanda pentru pompa de apa o alternativa foarte eficienta, produsa in atelierele europene. Componentele care alcatuiesc pompa de apa tractor Case JX95 au fost fabricate in Italia, dupa criteriile celor mai inalte standarde, astfel incat sa garanteze siguranta in functionare. Durata de viata a pompei de apa depinde de factori conecsi, precum tipul de antigel folosit. Recomandam sa folosesti doar antigel de calitate si sa te asiguri ca acesta are proprietati anti-corozive.

O pompa de apa neschimbata la timp iti poate avaria motorul definitiv. Schimba piesa de la primele semne de uzura. Iar daca ai nevoie de asistenta pentru a alege modelul potrivit utilajului tau, poti sa ne suni oricand. Consultanta tehnica este un serviciu absolut gratuit care te sprijina in luarea deciziilor bune! Aici vei primi recomandari despre montajul piesei si despre consumabilele care vor contribui la rezistenta ei in timp.

Pompa de apa tractor Case JX95 - specialistii recomanda acest produs!

Hai sa facem un exercitiu de imaginatie si sa intelegem, printr-o analogie oarecum banala, ce este o pompa de apa pentru motor. Masinariile sunt facute de oameni, iar modul lor de functionare seamana cu cel al corpului nostru. Avem nevoie de lichide pentru a ne regla temperatura corpului. E bun un ceai cald iarna sau un pahar cu apa rece vara, nu-i asa? Asta fac pompa de apa si antigelul, protejeaza blocul motor de efectele temperaturilor extreme.

Doar la ACN Piese Utilaje beneficiezi de consultanta gratuita!

Pentru a verifica compatibilitatea cu utilajul tau sau pentru orice alte detalii despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra, contacteaza-ne cu incredere. Telefonic sau online. Beneficiezi de consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza. Sfaturile despre mentenanta sunt bonus!

Certificatul de garantie pentru pompa de apa pentru tractor Case JX95 acopera un an de zile, iar conditia principala pentru a beneficia de acest aspect este sa respecti simplele instructiuni de asamblare pe care le primesti odata cu produsul.

Pompa de apa tractor Case JX95 se livreaza impreuna cu o-ringul necesar la etansarea corpului pompei si blocului motor. Pachetul poate fi livrat de un curier la 24 de ore de la plasarea comenzii in orice localitate din tara, sau il poti ridica personal chiar in ziua in care ai facut comanda din depozitul nostru.

Daca vrei sa te asiguri de o montare corecta, poti apela la una dintre echipele noastre pentru acest serviciu, echipa care se poate deplasa oriunde ai nevoie. Ne-am dorit sa beneficiezi de servicii tehnice de calitate garantata, astfel incat piesele de schimb achizitionate de la noi sa redea functionalitatea utilajului in cele mai bune conditii.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura