Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor McCormick TTX190

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
McCormick TTX190
Cod produs
1LZD6N3K-G-IA
Out Of stock
Descriere
Nu ezita sa inlocuiesti pompa de apa atunci cand observi urme de uzura. O pompa de apa defecta duce rapid la un motor defect. Stocul nostru cuprinde pompa de apa tractor McCormick TTX190 - o alternativa europeana la pret redus. Pompa de apa este fabricata din materiale rezistente. La fel este si o-ringul pe care il vei primi pentru etansarea corpului pompei de apa si blocul motor. Poate fi comandata oricand si expediata oriunde in 24 de ore!

Pentru ca pompa de apa se afla in contact direct cu antigelul, e important sa folosesti unul cu proprietati anticorozive. Aceasta alegere este recomandata pentru prelungirea duratei de viata a pompei de apa. Suna la unul dintre numerele de telefon afisate oricand ai o nelamurire legata de functionarea tractorului. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit. Iar ofertele la consumabile sunt extrem de avantajoase!

Pompa de apa tractor McCormick TTX190 - pretul redus si materialele rezistente o recomanda!

Este esential sa-ti spunem ca motorul nu poate functiona fara pompa de apa. Prin ea circula lichidul de racire si fie ca afara sunt 40 de grade, fie ca sunt -20, blocul motor nu va fi afectat de astfel de temperaturi extreme. Cauzele defectiunilor pot fi diverse, de la uzura lagarelor, la contaminarea lichidului de racire sau deteriorarea garniturilor din presetupa. Iti dam un pont - un antigel de calitate ajuta piesa sa reziste mai multi ani!

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Monteaza pompa de apa pentru tractor McCormick TTX190 cu atentie, verificand instructiunile simple din fisa tehnica a produsului. O montare corecta asigura intreaga valabilitate a certificatului de garantie, care expira dupa 12 luni de la achizitionare.

Oricand te hotarasti sa comanzi pompa de apa, aceasta ajunge la tine in decurs de o zi lucratoare. Livrarea se face prin curierat rapid, iar tu platesti la primire. Daca ai posibilitatea de a ne vizita depozitul aflat la marginea Bucurestiului, iti oferim pompa de apa tractor McCormick TTX190 imediat ce ai comandat-o.

Un service mobil iti sta la dispozitie ori de cate ori intampini probleme cu tractorul. Nu trebuie decat sa contactezi departamentul nostru tehnic, sa ne prezinti problemele si iti vom oferi cele mai potrivite solutii.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura