Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru tractor New Holland TS6020

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland TS6020
Cod produs
WE2ON3KR-G-IA
Out Of stock
Descriere
Dupa multe ore de lucru, motorul tractorului se supraincalzeste, insa pompa de apa fixeaza temperatura optima, impiedicand defectiunea acestuia. O pompa de apa defecta duce la o serie de alte probleme, asa ca achizitioneaza una noua atunci cand e necesar. La noi pe stoc gasesti pompa de apa New Holland TS6020 gata de livrare. Componentele principale ale pompei de apa si anume, axul, paletii, rulmentul si presetupa, au fost fabricate in Italia.

Afacerea ta se afla in impas si din ce in ce mai multe utilaje dau semne ca nu mai functioneaza optim? E cazul sa rezolvi aceasta chestiune pana nu e prea tarziu! Ne poti solicita serviciile si vei vedea ca in scurt timp nu vei mai avea de ce sa te plangi de echipamentul tau. Avem produse de calitate, servicii bine organizate si oameni dedicati meseriei lor. Ne poti contacta oricand si iti vom face oferte personalizate!

Pompa de apa New Holland TS6020 - nu astepta si plaseaza rapid comanda!

Trebuie sa trecem in revista cateva lucruri esentiale despre aceste produs care face parte din categoria pieselor de motor. Rolul pompei de apa este de o importanta covarsitoare, regleaza temperatura motorul, impiedicand supraincalzirea. Livram pompa de apa si cu o-ring-ul cu care se etanseaza corpul pompei de apa si blocul motor. Intreaba consultantii nostri care lichid de racire se potriveste utilajului tau. Pentru intretinerea pompei de apa , ai nevoie si de consumabile bune.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Beneficiile perioadei de garantie se aplica pentru un interval de 12 luni. Certificatul de garantie pentru pompa de apa pentru tractor New Holland TS6020 poate fi anulat daca se constata o montare defectuoasa a pompei de apa. Fisa tehnica care se livreaza odata cu acest produs faciliteaza insa o montare rapida si usoara.

Cand te-ai hotarat sa comanzi aceasta piesa, da-ne telefon sau cere o oferta pe site-ul ACN Piese Utilaje. Un curier va ajunge la adresa specificata in decurs de o zi lucratoare de la confirmarea comenzii. Suma asociata produsului se achita in sistem ramburs. Poti lua pompa de apa New Holland TS6020 si de la sediul nostru aflat la iesirea din Bucuresti. In acest caz, ai piesa chiar in ziua in care ai comandat-o.

Poti avea un intreg service mobil acolo unde se afla tractorul tau, in caz ca acesta trebuie sa treaca printr-o serie de reparatii. Colaboram cu mecanici profesionisti in orice colt al tarii, de aceea tu poti beneficia oricand de serviciile lor.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura