Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei hidraulic Eaton Brochure 03-401-2010 JCB

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Eaton Brochure 03-401-2010 JCB
Cod produs
HC8EYSFI-RE
Out Of stock
Descriere
Desi drumul catre succes este lung si anevoios, noi am descoperit o scurtatura, si anume: componentele de calitate ce ii vor oferi utilajului puterea si energia pentru a fi cel mai bun! Cat despre un asemenea ulei hidraulic Eaton Brochure 03-401-2010 JCB din imagini, calitatea sa superioara nu poate fi contestata. El vine in ajutorul utilajului tau, contribuind la performanta acestuia! Nu mai sta pe ganduri si investeste in viitorul utilajului! Acest ulei hidraulic este rezistent la abraziune, dand dovada de o vascozitate stabila, pe termen lung. De asemenea, gradul de vascozitate ramane stabil indiferent ca opereaza la temperaturi scazute sau ridicate. Motiv pentru care, acest ulei face parte din categoria ajutoarelor de nadejde ce nu ar trebui sa-i lipseasca utilajului pe care il detii!

Altfel iti desfasori activitatile atunci cand stii ca cineva are incredere in tine! Ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand o situatie neplacuta iti pune bete in roate. Vom interveni cat mai repede cu putinta, sfatuindu-te asa cum stim mai bine. Impreuna, vom identifica solutia eficienta si rapida! De asemenea, ne poti contacta si in cazul in care ai nevoie de sfaturi cu privire la intretinerea utilajului/ montarea pieselor de schimb. Ne documentam zi de zi, fiind la curent cu tot ceea ce se intampla in acest domeniu fascinant!

Ulei hidraulic Eaton Brochure 03-401-2010 JCB - o alegere inspirata! Investeste pe termen lung!
Fiecare componenta din schema utilajului tau joaca un rol fundamental in ceea ce priveste functionarea eficienta a acestuia. Motiv pentru care, toate trebuie sa fie prezente la datorie! Un astfel de ulei hidraulic Eaton Brochure 03-401-2010 JCB se deosebeste de celelalte datorita acestor aspecte ce garanteaza o functionare fara probleme:
• Rezistenta temeinica la emulsionare si spumare
• Eliberare de aer
• Stabilitate hidrolitica
• Filtrabilitate

Consultanta tehnica gratuita - comunicam, solutionam, avansam catre succes!
Clientii nostri sunt cei mai importanti! Tocmai din acest motiv, inca de la inceput, ne-am gandit la infiintarea acestui serviciu gratuit. Prin intermediul acestuia, ai parte de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari rapide si sigure
• Interventii la fata locului indiferent in ce colt al tarii te afli
• Tips&tricks cu privirea la ingrijirea corespunzatoare a masinariei pe care o detii

Livrare
Timpul... cea mai importanta resursa de care ai parte! Intrucat cunoastem acest aspect, livrarea se va efectua in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Cum plasezi o comanda? Simplu! Ori ne contactezi telefonic, ori completezi cererea prezenta pe site-ul nostru. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Te asteptam!

Specificatii tehnice

• Ulei hidraulic, mineral, de inalta calitate
• Proprietati anti-uzura - datorita dialchilditiofosfatului de zinc folosit
Trimite mesaj
Din Gura in Gura