Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei transmisie Eaton Vickers 35VQ25 Lukoil 30W

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Eaton Vickers 35VQ25 Lukoil 30W
Cod produs
2YJKQ9XW-AT
Out Of stock
Descriere
Utilajul tau are nevoie de lubrifiere optima ca sa-si poata face treaba asa cum iti doresti. Stii cum se spune - „merge ca uns”. Nu fa rabat la calitate atunci cand alegi uleiul, pentru ca alegerea ta are impact asupra multor parti ale utilajului tau. Acest ulei Eaton Vickers 35VQ25 Lukoil 30W destinat utilajelor din constructii acopera o gama larga de utilizari, incat vei limita necesarul de lubrifianti. Este un ulei mineral de calitate superioara cu care nu doar ca-ti faci treaba, dar ti-o faci si bine.

Daca nu esti sigur de compatibilitatea acestui ulei cu utilajul tau, suntem aici sa te ajutam. Suna-ne si discuta cu specialistii nostri, iti vor furniza informatiile de care ai nevoie si ceva in plus, pentru ca ne dorim sa-ti intretii cat mai bine utilajul. Fiecare reteta are secretul sau care ii asigura reusita, contacteaza-ne si iti vom impartasi secretele unei intretineri de calitate.

Ulei Eaton Vickers 35VQ25 Lukoil 30W - ideal pentru utilajul tau!
Acest ulei Eaton Vickers 35VQ25 Lukoil 30W iti protejeaza utilajul si componentele sale de coroziune si uzura prematura, incat te poti bucura de el mai mult timp. Lubrifierea insuficienta sau necorespunzatoare poate compromite piesele utilajului tau, de aceea trebuie sa ii acorzi maxima atentie. Uleiul acesta poate fi utilizat in motoare, transmisii Powershift, transmisii manuale, actionari laterale, axe de actionare, trolii de cablu, sisteme hidraulice si actionari hidrostatice rulante, conform specificatiilor producatorului. Reduci astfel numarul consumabilelor care iti sunt necesare pentru buna functionare a utilajului tau.

Daca ai intrebari, suna-ne si vei primi raspunsuri!
Vrem sa-ti usuram misiunea, de aceea am creat un serviciu de consultanta gratuita, prin care obtii informatiile de care ai nevoie pentru o intretinere ca la carte a utilajelor tale. Specialistii nostri isi pun la bataie cunostintele si priceperea pentru a-ti oferi cele mai eficiente solutii. Fie ca este vorba de piese de schimb sau alte consumabile de care utilajele tale au nevoie, vei gasi la noi raspunsurile pe care le cauti. Contacteaza-ne!

Stim ca ai nevoie de el, de aceea iti livram acest ulei Eaton Vickers 35VQ25 30W cat mai rapid cu putinta. Comanda online sau telefonic si il primesti in cel mult 24 de ore, oriunde in tara. Daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, in apropierea capitalei.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura