Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor Petromax Etrios Geo LS 10W40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Petromax ETRIOS GEO LS 10W40
Cod produs
8L7DQN1P-AT
Out Of stock
Descriere
Motorul utilajului tau are nevoie de hrana, ca sa poata fi performant, asa cum iti doresti si cum trebuie sa fie. Trebuie sa-i asiguri o lubrifiere de calitate, cu produse adecvate, incat sa poata da tot ce-i mai bun din el. Nimanui nu-i place sa ramana in pana de ulei, iar cand vine vorba de motor, chiar nu-ti permiti sa il lasi pe uscat.  Acest ulei motor Petromax Etrios Geo LS 10W40 este un lubrifiant sintetic 100%, multi-grade, bazat pe o tehnologie de ultima generatie, care asigura un continut redus de cenusa. Isi pastreaza proprietatile intr-un anumit interval de temperatura, asa ca poti fi sigur ca nu te va lasa la greu. Este conceput pentru cele mai noi motoare Diesel Turbo si iti garanteaza performanta indelungata.

Ca sa te convingi de compatibilitatea sa cu motorul utilajului pe care il detii, ne poti contacta cu incredere. Consultantii nostri raspund cu drag solicitarilor tale si iti vor oferi informatii pretioase legate de intretinerea utilajului tau. Lasa-ne sa-ti fim parteneri si iti vei usura considerabil misiunea. Contacteaza-ne si bucura-te de avantajele pe care ti le oferim! Produse de cea mai buna calitate destinate utilajelor tale, la pachet cu suportul tehnic atat de necesar de multe ori.

Ulei motor Petromax ETRIOS GEO LS 10W40 - protectie maxima pentru motorul utilajului tau!

Acest ulei motor Petromax ETRIOS GEO LS 10W40 protejeaza motorul impotriva depunerilor de carbon, care prin arderea combustibilului au tendinta sa se adune pe segmentele pistonului si pe suprafata supapei. Astfel, motorul utilajului tau se pastreaza curat si isi mentine eficienta. De asemenea, acest lubrifiant ofera protectie eficienta impotriva uzurii si asigura intervale maxime intre schimburile de ulei.

Reteta succesului ti-o faci cu mana ta! Pune mana pe telefon si suna-ne!
Nu ti-ar placea sa stii ca ori de cate ori ai nevoie de un sfat in chestiunile de natura tehnica, gasesti sprijinul necesar? Acum se poate, e si simplu, si gratuit! Iti punem la dispozitie o echipa de specialisti pe care ii poti consulta cand intampini vreo defectiune sau daca vrei sa-ti planifici intretinerea utilajelor tale pe termen lung. O parere avizata in momentele-cheie te poate scuti de multe eforturi si cheltuieli. Iar cand iti tii din scurt utilajele, poti preveni probleme tehnice mai ample. Suna-ne si afla ce, cum si cand sa faci ca sa te poti bucura de randament maxim!

Nu vrem sa pierzi prea mult timp, de aceea iti vom livra acest ulei motor Petromax ETRIOS GEO LS 10W40 in cel mult 24 de ore, oriunde in tara te-ai afla. Fa o comanda online sau telefonic ori, daca-ti este la indemana, poti veni si la sediul nostru, de langa Bucuresti.

Este conceput pentru a satisface nevoile celei mai noi generatii de motoare Diesel Turbo, cu o gama extinsa de cutii de viteze si emisii reduse, cu tehnologie EURO 4, EURO 5 si EURO 6, echipate cu cele mai sofisticate sisteme de reducere a gazelor de ardere la evacuare.

Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura