Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland T4.90LP

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland T4.90LP
Cod produs
J2WSYCED-ES
Out Of stock
Descriere
Lumea pieselor este una impresionant de vasta. Datorita faptului ca exista numeroase modele de utilaje pe piata, uneori alegerea elementelor potrivite iti poate da batai de cap. Este foarte important ca aceste piese sa se potriveasca perfect utilajelor tale pentru a putea da randamentul maxim. Iti oferim o bucsa pivot inferior New Holland T4.90LP special conceputa pentru tipul tau de tractor. Aceasta este o piesa originala, ce nu te va dezamagi! Indiferent de volumul mare de munca la care este supus tractorul tau, bucsa recomandata de noi va rezista.

Depozitul nostru este plin de produse de calitate superioara ce asteapta sa le incerci! Modul in care acestea au fost fabricate creste considerabil durata lor de exploatare. Fa un pas spre perfectionarea utilajelor tale si vei vedea cum, in scurt timp, vei culege roadele! Meriti sa obtii afacerea pe care ti-o doresti. Ai muncit atat de mult si ai pus atat de multa pasiune in acest proiect incat ai toate sansele de a ajunge acolo unde iti doresti. Suntem alaturi de tine pe acest drum si te ajutam cu cele mai bune recomandari de piese si servicii profesionale!

Bucsa pivot inferior New Holland T4.90LP este o piesa rezistenta pe care te poti baza!

O bucsa are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau. Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Nu ezita sa soliciti ajutor atunci cand ai nevoie! Suntem alaturi de tine nu doar cu piese, ci si cu o echipa competenta sa iti rezolve problemele. Contacteaza-ne prin serviciul gratuit de consultanta si iti vom respunde la orice intrebare! Impreuna gasim mereu cele mai bune rezolvari, ba chiar mai mult! Ne ocupam de ele tot noi, in timp ce tu te poti concentra la afacerea ta.

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland T4.90LP dispune de un certificat de garantie, valabil 6 luni de la data cumpararii acesteia. Vei intra in posesia acesteia odata cu primirea piesei, in acelasi colet!

Contacteaza-ne! Nimic nu este mai simplu decat sa intri in posesia unei bucsa pivot inferior New Holland T4.90LP rezistenta. Daca esti departe de sediul nostru, ti-o putem trimite in 24-48 de ore, indiferent unde te-ai afla!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura