Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Komatsu S4D102E-1AA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu S4D102E-1AA
Cod produs
ZILB58MS-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu S4D102E-1AA reprezinta una din optiunile cele mai dese pe care le recomandam clientilor nostri. Faptul ca asigura o buna compatibilitate cu tipul acesta de utilaj este un avantaj. Poti apela la acest model si te bucuri nu numai de calitate, dar si de un pret mult mai mic. Atelierele europene au reusit sa gaseasca o formula perfect prin care piesa sa fie o buna inlocuitoare a originalului. Ca sa o folosesti la utilajul tau, tot ce mai ai de facut este sa plasezi o comanda: dai telefon sau completezi formularul propus de noi pe site. E simplu si rapid!

Insistam de fiecare data cand un client achizitioneaza o piesa si pe partea de mentenanta si insotim cumparaturile lor cu sfaturi practice. Avem doua la numar in cazul comandarii pompei de alimentare: 1. Schimba filtrul de motorina odata cu inlocuirea pompei! Te asiguri ca-i prelungesti durata de utilizare! 2. Asigura-te ca montajul este executat de un profesionist si nu risti nimic printr-un montaj aiurea care te va lipsi de avantajele garantiei.

Pompa de alimentare Komatsu S4D102E-1AA - si motorul toarce linistit!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Pompa de alimentare pentru motor Komatsu S4D102E-1AA - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Komatsu S4D102E-1AA va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura