Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Komatsu SA6D114-1AA

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu SA6D114-1AA
Cod produs
BXOI05CY-C-IA
Out Of stock
Descriere
Nu te gandi sa cheltui o avere pe o pompa de combustibil. Avem o varianta extrem de cautata de clientii nostri. Este vorba despre pompa de alimentare Komatsu SA6D114-1AA produsa in atelierele europene. Faptul ca ai parte de un produs realizat la standardele impuse de Uniunea Europeana iti garanteaza un alt nivel de calitate, o siguranta in exploatare si o compatibilitate cu utilajul tau. Stocul este aprovizionat constant pentru a putea realiza schimbul in timp util, deci suna acum pentru a primi pachetul cu piesa maine!

Sa fie intr-un ceas bun si sa o stapanesti sanatos! Asta iti uram la achizitionarea acestei pompe. Dar mai adaugam si faptul ca depinde doar de tine si de alegerile tale sa-i prelungesti utilizarea. Alege din ofertele noastre un filtru de motorina de calitate pe care sa-l schimbi odata cu inlocuirea pompei de combustibil. Iar daca te asiguri ca ai facut un montaj profesionist, ai toate sansele sa nu mai ai probleme la ea cu anii!

Pompa de alimentare Komatsu SA6D114-1AA - o incantare pentru motoare!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Certificatul de garantie care iti asigura schimbul modelului in cazul unei situatii neprevazute este valabil 1 an de zile, din momentul achizitiei. Pastreaza documentele care insotesc pompa de alimentare pentru motor Komatsu SA6D114-1AA comandata.

Pachetul cu pompa de alimentare Komatsu SA6D114-1AA ti-l livram in orice zona a tarii prin intermediul serviciilor de curierat rapid. Plata se achita curierului, iar pentru evitarea oricarei nemultumiri sugeram si verificarea piesei in prezenta lui. De asemenea, poti opta pentru ridicarea personala de la sediul firmei aflat in preajma Bucurestiului.

Fiind important si montajul in functionarea optima a piesei, iti punem la dispozitie o echipa de mecanici bine pregatita. Astfel, poti programa montajul oricarei piese achizitionate direct la punctul tau de lucru. In plus, serviciul iti este oferit si pentru remedierea problemelor tehnice grave, deci poti programa chiar si cele mai complexe reparatii necesare. Asteptam apelurile tale pentru detalii suplimentare!

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura