Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC290NLC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC290NLC
Cod produs
6GSUTMXO-IA
Out Of stock
Descriere
Este normal ca in timp piesele sa se uzeze si ne gasim des in situatia de a inlocui ba pe una, ba pe alta. Daca a venit clipa sa investesti intr-o noua pompa de combustibil, atunci noi iti prezentam pompa de alimentare Komatsu PC290NLC pe care o poti admira in imaginile alaturate. Faptul ca suntem importatori directi ne ofera posibilitatea sa avem un pret rezonabil de vanzare, mult sub cel al pietei din Romania. Este cazul sa profiti de ocazie si sa comanzi un produs de o calitate superioare pentru care nu e nevoie sa faci sacrificii.

Excavatoarele sunt piese deosebit de interesante, avem o banuiala ca peste sute si sute de ani se vor dezgropa precum dinozaurii! Au un aer razboinic si feroce! Dar cand il ai in batatura, stricat si rablagit, se duce toata poezia de razboinic al santierului! Nu-i scurta perioada de faima si asigura-te ca-i procuri tot ce are nevoie sa performeze. De la piese bune pana la consumabile de calitate! Te asteptam la ACN Piese Utilaje cu oferte de nerefuzat!

Pompa de alimentare Komatsu PC290NLC - te asteapta cuminte sa o comanzi!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC290NLC vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare Komatsu PC290NLC va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura