Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC240LC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC240LC
Cod produs
FVAIZM08-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC240LC reprezinta una din alegerile frecvente ale clientilor nostri. Acest produs ofera o compatibilitate extraordinara cu acest tip de excavator. Faptul ca are un pret de prim importator a influentat mult cererea crescuta, dar nu numai. Este important de stiut ca fabricarea ei in Uniunea Europeana constituie o garantie a calitatii. O comercializam in toata tara, iar la livrare primesti inclus in pret si garnitura. Transportul comenzii dureaza doar 24 de ore indiferent de locatie.

Credem ca reparatiile adevarate se duc pe toate planurile. Nu conteaza doar piesa, conteaza si consumabila, in cazul de fata, filtrul de motorina. Nu conteaza doar produsele, conteaza si cine le monteaza, nu conteaza ca le-ai facut pe toate perfect pana aici daca nu alimentezi utilajul cu motorina de calitate. Este un sir intreg de actiuni si decizii care cresc perioada de utilizare a unui utilaj. Pentru sfaturi concrete de mentenanta, nu ezita sa ne contactezi!

Pompa de alimentare Komatsu PC240LC - cu un filtru bun, pompeaza si mai bine!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC240LC - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa de alimentare Komatsu PC240LC va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa o ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura