Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC220LL

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC220LL
Cod produs
5SDFPJXC-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC220LL ofera avantaje la care nici nu ai visat atunci cand a venit momentul sa cauti o noua pompa de combustibil. Producatorii europeni ai acestui produs nu au facut rabat la calitate si s-au asigurat ca, achizitionand aceasta piesa, tu vei fi sigur de compatibilitatea ei cu utilajul tau. Este momentul sa faci o schimbare si sa-i oferi excavatorului tau o piesa buna cu un cost scazut. Te asteptam sa comanzi componenta si iti garantam livrare imediata, in 24 de ore ai tot ce-ti trebuie!

Pentru ca ne dorim sa pleci de la noi nu numai cu produsul, dar si cu o experienta in plus, iti punem la dispozitie un serviciu gratuit de consultanta care iti poate aduce mai aproape si mai pe intelesul tau toate informatiile de care ai nevoie in mentenanta excavatorului tau. Apeleaza acest serviciu si afla detalii despre ingrijirea unui astfel de utilaj sau despre cum ar trebui facut un montaj al piesei in mod exemplar. Daca doresti si serviciile de mentenanta sau service, nu ezita sa ne comunici!

Pompa de alimentare Komatsu PC220LL - ofera excavatorului tau tot ce-i trebuie!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC220LL are o garantie de 12 luni. Pastreaza factura fiscala si certificatul de garantie, probabil nu vei avea nevoie de ele, piesa este facuta si testata sa reziste.

Pompa de alimentare Komatsu PC220LL se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura