Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC200EN

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu PC200EN
Cod produs
OEUS0P69-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare Komatsu PC200EN reprezinta o investitie de seama. Producatorii europeni au incercat sa aduca cel mai inalt nivel de calitate la un pret extrem de atragator. Faptul ca noi suntem prim importatori reprezinta un alt avantaj de care te poti bucura, pretul este sub cel al pietei interne de piese de schimb. Te invitam sa plasezi o comanda si te asiguram ca vei primi piesa in 24 de ore. Niciodata nu te-ai apucat asa de repede de o reparatie! Cere o oferta si convinge-te de beneficii!

Indemnam clientii nostri sa-si intretina corespunzator utilajele daca isi doresc o afacere prospera. Este esential sa cunoasca metode eficiente de mentenanta si sa stie ca in caz de avarii, pot apela la noi pentru produse de calitate, dar si pentru servicii deosebite. Iti recomandam sa incerci serviciul de mentenanta! Pentru un detinator de utilaje grele, poate reprezenta o investitie perfecta pe termen lung. Te asteptam sa iei legatura cu tehnicienii nostri.

Pompa de alimentare Komatsu PC200EN - ofera-i cele mai bune piese excavatorului tau!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Pompa de alimentare pentru excavator Komatsu PC200EN vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare Komatsu PC200EN ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura