Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland 3230

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 3230
Cod produs
IS7ZOJHR-ES
Out Of stock
Descriere
Poti amana momentul inlocuirii tractorului tau! Acest lucru este posibil printr-o ingrijire corespunzatoare. Mentinerea oricarui utilaj la forta cu care te-a cucerit nu este usoara, insa noi detinem acest secret. Suntem gata sa-l impartasim cu tine in mod gratuit prin serviciul de consultanta. Contacteaza-ne pentru a pune mana pe o bucsa pivot inferior New Holland 3230 de calitate superioara. Aceasta piesa originala te va convinge inca din primele clipe ca utilajul tau are nevoie de ea. Realizata din materiale premium, se bucura de o rezistenta incredibila.

Nu este de mirare ca este in topul multor detinatori de utilaje! Poti intra si tu pe site-ul nostru pentru a comanda acesta piesa si multe altele! Stocul vast de produse de care dispunem este cel care va acoperi toate necestatile masinariilor tale. Acestea sunt realizate prin tehnologii moderne, doar din aliaje premium, care contribuie la durabilitatea lor. Nu ezita sa ne ceri ajutorul in alegerea pieselor tale! Specialistii nostri sunt cei mai in masura sa iti faca recomandarile de care ai nevoie. In plus, te putem ajuta cu multe alte servicii de calitate!

Bucsa pivot inferior New Holland 3230 este piesa care va creste durabilitatea tractorului tau!

Rolul bucsei pivot inferior este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. O bucsa pivot inferior are o importanta mai mare decat ai crede in functionarea utilajului tau.  Aceasta este cea care protejeaza locasul din trompa puntii, fiind o piesa de uzura.

Daca vrei sa te asiguri ca piesa pe care ai pus ochii este alegerea potrivita pentru nevoile tale, apleleaza cu incredere la serviciul nostru de consultanta, este gratuit! Nu ai nici un motiv sa risti, pentru ca orice risc costa timp si mai ales, bani. Echipa noastra de specialisti va identifica piesele perfecte pentru utilajele tale si te vor indruma in asa fel incat sa minimizezi orice defectiune.

Ne dorim ca experienta ta alaturi de noi sa fie cat mai placuta! De aceea, pentru aceasta bucsa pivot inferior pentru tractor New Holland 3230 beneficiezi de garantie, valabila 6 luni. O vei gasi in colet, alaturi de factura.

Contacteaza-ne! Vei primi aceasta bucsa pivot inferior New Holland 3230 mult mai repede decat ai crede! Serviciul rapid de curierat iti va aduce acesta piesa in 24-48 de ore exact acolo unde ai nevoie de ea.

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:
• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura