Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior buldoexcavator New Holland LB90.B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90.B
Cod produs
NCI01ZH6-ES
Out Of stock
Descriere
Iti doresti ca urmatoarea bucsa pivot sa fie mai rezistenta decat cele pe care le-ai folosit pana cum? Acesta piesa este extrem de importanta in functionarea optima a sistemului de transmisie. Aceasta este un element de uzura si de ea depinde protejarea locasului din trompa puntii. Iti recomandam o bucsa pivot inferior New Holland LB90.B de calitate premium care sa te ajute in acest sens. Plaseaza o comanda cat mai curand si te vei putea bucura de avantajele sale. O piesa originala este cea de care utilajul tau are nevoie! Depozitul nostru are un stoc variat de produse de cea mai buna calitate, incat sigur vei gasi tot ce ai nevoie pentru afacerea ta.

Legatura stransa pe care o ai cu masinariile tale este datorata faptului ca zilnic munciti impreuna. Activitatea pe care o desfasori cu ajutorul lor se transforma in profitul mult dorit. Iti punem la dispozitie pe site-ul nostru piese care iti vor determina utilajele sa munceasca la capacitate maxima. Acestea sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate si sunt impresionant de rezistente. Poti lua legatura cu noi si te vom ajuta sa faci cele mai bune alegeri pentru a investi in viitorul afacerii tale!

Bucsa pivot inferior New Holland LB90.B este piesa rezistenta de care buldoexcavatorul tau are nevoie!

Bucsa pivot inferior este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Ea are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca ne dorim sa fii cat mai multumit, la achizitia de o bucsa pivot inferior New Holland LB90.B exceptionala, vei primi si o garantie. Aceasta este valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o bucsa pivot inferior New Holland LB90.B prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura