Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
ORNXLWKP-ES
Out Of stock
Descriere
Una dintre piesele preferate ale detinatorilor de buldoexcavatoare este aceasta bucsa pivot inferior New Holland LB90 originala. Orice antreprenor se gandeste la viitorul afacerii lui. De aceea, este important sa stie cum sa economiseasca cat mai eficient. Investind in piese de calitate, ai toate sansele sa te poti bucura de ele pentru mai mult timp. Stim ca ai o pasiune pentru aceste vehicule grele datotita faptului ca ti-ai deschis o afacere in acest domeniu. Meseria pe care o practici este una frumoasa, insa foarte extenuanta uneori. De la decizii, la munca fizica, de multe ori ai nevoie de o gura de aer bine meritata.

Vesti bune! Venim in ajutorul tau prin noile servicii pe care ti le oferim. Fie ca este vorba despre o piesa care trebuie inlocuita sau ceva mai complex, contacteaza-ne! echipa noastra numeroasa se va ocupa de solutionarea oricarei dificultati ai intampina in drumul tau catre succes. Nu mai astepta si viziteaza-ne pe platforma online unde iti poti arunca o privire la piesele pe care le avem disponibile. Daca te grabesti poti prinde ofertele actuale si cel mai bun raport-calitate-pret!

Bucsa pivot inferior New Holland LB90 este piesa pe care o alegi fara sa stai pe ganduri!

Bucsa pivot inferior este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Ea are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca ne dorim sa fii cat mai multumit, la achizitia de o bucsa pivot inferior New Holland LB90 exceptionala, vei primi si o garantie. Aceasta este valabila 6 luni, pentru defectiunile din fabrica.

Cere o oferta! Indiferent unde, oriunde te-ai afla, noi iti trimitem o bucsa pivot inferior New Holland LB90 prin serviciul de livrare rapid, in 24-48 de ore. Daca e si mai urgent de atat si esti prin zona, te asteptam la noi la sediu!

Pentru o durabilitate cat mai mare a pieselor tale, recomandam sa te asiguri ca montajul acestora a fost efectuat corect. Un specialist este cel mai in masura sa rezolve aceasta problema! Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura