Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot superior buldoexcavator New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Buldoexcavator New Holland LB90
Out Of stock
Descriere
Un pivot nou cu care sa il inlocuiesti pe cel uzat astfel incat sa ai eficienta maxima este pivotul superior New Holland LB90. Acesta face parte din gama noastra larga de piese originale Carraro si ti-l ofertam la un pret foarte bun.

Beneficiile asociate acestuia iti asigura functionarea optima si sigura pe tot parcursul exploatarii. El este conceput din materiale durabile si iti aduce rezultate satisfacatoare la fiecare solicitare. Pentru a profita de toate acestea in timp util, mentinem un stoc permanent disponibil in depozitul din Bucuresti.

Recomandarea specialistilor este de a realiza schimbul tuturor pieselor uzate din ansamblu, de aceea iti venim in ajutor cu un pret special al kitului complet. Componentele acestuia sunt pivot superior nou, bucsa cilindrica, saiba conica si gresor, toate fiind originale.

Daca ai intrebari te rugam sa contactezi unul din consilierii nostri tehnici. El te va ajuta sa faci alegerea potrivita si iti va oferi consultanta tehnica gratuita la fiecare achizitie noua.

Garantia produsului este valabila 1 an de zile, de la data plasarii comenzii.

De livrare se ocupa serviciile de curierat rapid, care pot ajunge in orice localtate din tara. Plata se achita in sistem ramburs iar pentru a evita orice nemultumire iti sugeram sa specifici in comanda de verificarea pachetului in prezenta curierului.

Programeaza si montajul acestui pivot superior New Holland LB90 pentru a te asigura ca functioneaza optim de-a lungul exploatarii.  Daca doresti sa apelezi la mecanicii nostri, acestia intervin rapid la punctul de lucru al echipamentului. La cerere, ei efectueaza si reparatii mai complexe, cu scopul de a aduce utilajul la randament maxim. Ia legatura cu personalul nostru si afla detalii suplimentare!

Specificatii tehnice:
•Pivotul are prinderea in 4 puncte pe fuzeta
•Distanta dintre centrele gaurilor pe o latura este de 50 mm, respectiv 56 mm
•Diametrul boltului este de 34.9 mm

Cod piesa: 4DHWPELU-C
Trimite mesaj
Din Gura in Gura