Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788PSU

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 788PSU
Cod produs
D29XRUJH-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case 788PSU reprezinta o piesa care a facut furori printre mecanici, dar si printre clienti. Clientii au fost multumiti sa descopere ca au platit un pret mic pentru o componenta care rezista extrem de bine si ajuta utilajul sa faca fata solicitarilor. Mecanicii, cunoscatori in domeniu, au realizat ca aceasta piesa a fost fabricata respectand toate standardele de calitate. Fabricarea ei in Europa i-a asigurat ca alegerea materialelor a fost una atenta si responsabila. Te asteptam sa o comanzi!

Da importanta consumabilelor si vei vedea o imbunatire in felul in care excavatorul tau performeaza! La ACN Piese Utilaje gasesti o echipa de specialisti care iti poate oferi o serie de informatii pretioase legate de piese, utilaje si mentenanta. Te sfatuim ca, odata cu inlocuirea pompei de alimentare, sa inlocuiesti si filtrul care retine impuritatile! Ii vei asigura o perioada mai mare de utilizare si ii vei scade rata de uzura! Te asteptam cu cele mai bune oferte!

Pompa de alimentare excavator Case 788PSU - piesa esentiala in functionarea motorului!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788PSU este prevazuta cu o garantie de 1 an de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare excavator Case 788PSU va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Noi suntem de parere ca o piesa isi demonstreaza calitatile doar daca este montata corespunzator. Te incurajam sa mergi la service-uri autorizate. Astfel, vei fi sigur ca beneficiezi si de garantie.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura