Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788CK

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 788CK
Cod produs
7JO8T6R1-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case 788CK reprezinta o solutie extrem de apreciata de clientii nostri. Este una dintre piesele de schimb pe care o aducem constant in depozitul nostru. Cererea foarte mare se datoreaza calitatilor indiscutabile pe care le prezinta componenta. Productia europeana a stabilit un record in privinta duratei de functionare. Materialele atent selectionate la fabricarea ei contribuie la o lunga perioada de utilizare. Comand-o si tu acum!

Mii si mii de piese ne-au trecut pragul depozitului in cautare de clienti si utilaje. Acest model s-a facut remarcat prin calitatile sale, dar si prin pret. Daca doresti sa te bucuri mult timp de aceasta pompa, ai nevoie si de un filtru care sa retina impuritatile care se gasesc in combustibil. Solicita ofertele noastre consultantilor. Iti vor prezenta in detaliu beneficiile pe care inlocuirea pompei si a filtrului le vor aduce echipamentului tau! Si daca e necesar sa te ajutam la montaj, nu ezita sa le spui!

Pompa de alimentare excavator Case 788CK - si utilajul tau devine REX-cavator!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Pentru piese de calitate - servicii de calitate!

Pentru o experienta mai placuta, te invitam sa ne suni sau sa ne scrii pe site. Serviciul acesta este gratuit si te ajuta sa identifici piesa de care ai nevoie sau.. hai sa vezi ce produse gasesti in catalog! Daca te intereseaza, vei primi si informatii despre mentenanta sau montaj ca sa te bucuri cum se cuvine de o piesa noua si buna. Imediat ce te hotarasti, poti plasa comanda direct pe site sau telefonic.

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788CK vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram oriunde in tara, iar pompa de alimentare excavator Case 788CK ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Plaseaza comanda pe site si trimitem imediat curierul catre tine. Exista si varianta sa ridici produsul personal de la sediul nostru, ne-ar face placere sa te cunoastem!

Montajul este foarte important! Degeaba achizitionezi cea mai buna piesa, degeaba ai garantie daca nu montezi corect piesa. Apeleaza la service-uri competente si la oameni priceputi pentru a obtine performante indelungate. Iti putem oferi consiliere si in acest sens, trebuie doar sa contactezi departamentul tehnic si o echipa de service mobila te va scoate din impas.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura