Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland B90B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90B
Cod produs
EJKY13XI-ES
Out Of stock
Descriere
Bucsa pivot inferior New Holland B90B este cea mai buna alegere daca iti doresti ca utilajul tau sa aiba piese functionale. Ea este un element mic, de uzura, insa foarte important pentru sistemul de transmisie. Faptul ca este o piesa originala, are toate sansele sa iti tina buldoexcavatorul in forma pentru mult timp. Astfel, nu iti face griji ca va necesita un schimb atat de frecvent precum cea pe care ai folosit-o pana acum. Intra si tu pe platforma noastra online si vezi care sunt cele mai bune oferte la piesele noastre. Avem un stoc atat de variat incat este imposibil sa nu gasesti ceea ce ai nevoie.

Fa investitii cu ajutorul carora iti vei recupera banii cheltuiti cu achizitia de piese. O astfel de investitie inteligenta este achizitia de piese rezistente, precum cele pe care ti le oferim noi. Nu ezita sa ne contactezi pentru a beneficia de suport in achizitia pieselor tale! Iti vom face cele mai bune recomandari astfel incat produsele comandate sa fie cele potrivite pentru masinariile tale. Un utilaj blocat nu mai reprezinta o zi pierduta! Echipa noastra de mecanici sunt gata sa intervina direct la sediul tau pentru a te putea reintoarce la munca in scurt timp.

Bucsa pivot inferior New Holland B90B este o piesa rezistenta ce necesita un schimb rar!

Bucsa pivot inferior are un rol important in sistemul de transmisie al utilajului tau. Ea este responsabila cu preluarea sarcinii si a greutatii dintre punte si fuzeta si asigurarea mobilitatii necesare miscarii fuzetei. Aceasta se comporta ca un element de uzura, intrucat protejeaza locasul din trompa puntii.

Fie ca piesele tale s-au stricat, fie ca iti doresti sa inlocuiesti piesele vechi cu unele noi, mai performante, te ajutam sa faci cele mai bune alegeri. Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta si afla ce fel de piese se potrivesc utilajului tau! Vei beneficia de suport de la gasirea pieselor necesare, pana la partea de montaj a acestora. Echipa noastra este gata sa accepte provocarea de a te aseza in fata, pe drumul catre succes!

Pentru ca suntem profesionisti, iti oferim o bucsa pivot inferior pentru buldoexcavator New Holland B90B insotita de un certificat de garantie. Certificatul este valabil 6 luni de la achizitie si se regaseste in colet.

Contacteaza-ne!  Pentru noi distanta nu este o problema! In 24-48 de ore vom trimite bucsa pivot inferior New Holland B90B direct la tine acasa. Totusi, daca esti prin Bucuresti, iti poti ridica personal produsul!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. Bucsa recomandata de noi este potrivita pentru puntea din fata a utilajului tau.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura