Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Ulei motor MB-Approval 228.31 Lukoil 10W-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
MB-Approval 228.31 Lukoil 10W-40
Cod produs
MTUADWRQ-AT
Out Of stock
Descriere
Pentru performanta maxima, motorul trebuie hranit bine, pentru ca el este inima utilajului tau. Stim ca nu-i simplu sa alegi uleiul potrivit, dar ai ajuns la noi si treaba e ca si rezolvata. Acest ulei motor MB-Approval 228.31 Lukoil 10W-40 care ti-a atras atentia iti ofera inalta calitate si super-inalta-performanta (SHPD). Este un ulei multigrad, ceea ce inseamna ca isi va pastra proprietatile intr-un anumit interval de temperatura si nu te va lasa in cand dai de greu, pentru ca este sintetic si are mai multa stabilitate.

Nu te crampona de dificultati! Daca nu esti sigur de compatibilitatea uleiului cu utilajul tau, o echipa de specialisti este pregatita sa te ajute, nu-i cazul sa mai pierzi vremea cautand informatii. Tu doar suna-ne si spune-ne oful tau! Gasesti raspunsurile pe care le cauti si chiar mai mult de atat.

Ulei motor MB-Approval 228.31 Lukoil 10W-40 - o alegere inspirata pentru motorul utilajului tau!
Acest ulei motor MB-Approval 228.31 Lukoil 10W-40 destinat motoarelor echipate cu filtru de particule Diesel (DPF) iti ofera o reducere semnificativa a emisiilor de particule, ceea ce echivaleaza cu o durata mai lunga de viata a filtrului de particule si il face mai prietenos cu mediul. Totodata, are la baza o tehnologie avansata de aditivare, care iti garanteaza intervale maxime de schimb de ulei si o lubrifiere rapida, prelungind durata de viata a motorului.

Ai nelamuriri? Intreaba-ne ce vrei sa stii!
Raspundem cu drag solicitarilor tale, ori de cate ori ai nevoie de ajutor. N-ai de ce sa-ti mai bati capul sau sa-ti pierzi timpul in cautare de informatii, pentru ca iti oferim consultanta gratuita. Stim cat de important e sa rezolvi dintr-un foc problemele cu care te confrunti, iar sfaturile unor experti pot fi deosebit de valoroase in momentele-cheie. Contacteaza-ne si lasa grijile in seama noastra!

Nu-ti fa griji, acest ulei motor MB-Approval 228.31 Lukoil 10W-40 ajunge repede la tine. In cel mult o zi lucratoare, in orice localitate din tara. Suna-ne sau solicita o oferta online si coletul pleaca spre tine. Daca esti pe aproape, il poti ridica si de la sediul nostru, de langa Bucuresti. Suntem bucurosi de oaspeti!

Special conceput pentru motoarele diesel ale vehiculelor comerciale echipate cu sistem de recirculare a gazelor de esapament (EGR), tehnologie de reducere catalitica selectiva (SCR) si filtru de particule Diesel (DPF), conform reglementarilor privind emisiile, EURO V si VI. Poate fi utilizat, de asemenea, si in motoarele EURO I, II, III si IV.
Bidon 20 litri
Trimite mesaj
Din Gura in Gura