Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru excavator Schaeff

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Schaeff
Cod produs
EL7CKZ9I-SC
Out Of stock
Descriere
In catalogul nostru regasesti mii de dispozitive, instrumente destinate intretinerii si mii de consumabile. Sunt ordonate dupa coduri, modele si categorii. Acopera orice nevoie: pre, in si post reparatie. Acopera orice nevoie, de asemenea, de revizie si intretinere. Suntem foarte organizati in aceasta privinta si nu numai. Tu trebuie sa stii ca, indiferent de modelul sau complexitatea produsului, utilajul tau nu va ramane fara asistenta tehnica profesionista. Acest pistol de gresat cu vaselina excavator Schaeff aflat la noi in depozit iti asigura toate conditiile unei exploatari pe termen lung. Iti propunem, asadar, cea mai buna varianta pentru o utilizare usoara. E sigur ca nu va da gres.

Vom fi mereu langa tine. Si nu doar la bine ci si la greu. Greu inseamna momentul cand, brusc, toata lumea de care ai nevoie descopera ca tocmai a sunat telefonul si ca trebuie sa plece. Bleah, ce oameni! Noi avem o viziune, avem o misiune si avem si valori la care tinem. Suntem profesionisti si prezenti, suntem cei in care poti avea incredere. Cu noi mergi fara teama inainte. Poate ca nu suntem perfecti, dar avem ambitii si avem curaj. Gandim proactiv si asta se va transmite si utilajului tau.  Priveste-l, nu sta locului!

Pistol de gresat cu vaselina excavator Schaeff recomandare
Se recomanda ca vaselina de gresat sa fie utilizata ca lubrifiant, deoarece se ataseaza de suprafetele mobile ale instrumentului, fara a se scurge. Din acest motiv, umplerea si reumplerea cu vaselina de gresat a pistolului de gresat trebuie tratata ca atare. Prin urmare, trebuie inteleasa corect functionarea corecta a dispozitivului. Simpla cunoastere a semnelor supraalimentarii si a subalimentarii cu vaselina poate ajuta pistolul de gresat in extinderea vietii acestuia.

Deschide usa…
Iar noi vom patrunde in casa ta tehnica precum un vant cald de primavara: primenim, linistim, aerisim. Recomandarile oferite de oamenii nostri sunt foarte bune, sunt argumentate si sunt absolut gratuite. O fac pentru tine. Ei sunt calzi, intelegatori si profesionsti, nu ii surprinde nicio intrebare. Afli de la ei in orice moment care sunt instrumentele si consumabilele potrivite pentru revizia utilajului tau. Afli de unde vin, ce calitati au si cat de mult si le pastreaza in timp.  Bate la poarta, iti vor deschide imediat. Esti binevenit.

Livrare
Pistolul de gresat comandat ajunge la tine rapid si sigur. Ca si cum ai pocni din degete. Avem deschidere pentru toate posibilitatile de livrare existente pe piata. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi cu un simplu apel sau click utilizand datele din contact. Sau vino pana la noi in Jilava, sa o verifici inainte. Sa ne si cunoastem. E deschis tot timpul.

Montaj
Ai nevoie de asistenta pentru montarea acestui pistol de gresat? Hai ca nu e mare lucru. In fine, pentru unii. Tu ai nevoie de mecanic, ok, rezolvam. Ia legatura cu departamentul nostru tehnic si-ti vor trimite imediat un mecanic colaborator. El te va ajuta sa montezi pompa de gresat fara nici o bataie de cap precum si sa o folosesti cum trebuie. Te va invata sa o faci singur data viitoare.

Specificatii tehnice:

• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura