Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare 4000031

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
4000031
Cod produs
FDWV8Q24-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare 4000031 este o alegere perfecta pentru utilajul tau. Daca pompa veche are semne de uzura, nu este cazul sa te sperii de costurile pe care le implica aceasta reparatie. Modelul pe care ti-l prezentam este accesibil in ceea ce priveste pretul pentru ca noi suntem prim importatori. Producatorii au realizat acest produs cu mare atentie la detalii. Materialele sunt rezistente, este asigurata compatibilitatea cu utilajul tau si a fost testata pentru a face fata unei utilizari indelungate.

Vrei o piesa de exceptie pentru utilajul tau? Ai venit unde trebuie! Avem toata gama de piese de schimb pentru utilaje grele! Cand ai nevoie de ajutor, asistentii nostri tehnici iti stau la dispozitie cu toate informatiile de care ai nevoie. Ii poti suna in orice si lucratoare, vei afla tot ce trebuie sa stii pentru o ingrijire corespunzatoare a echipamentului tau. Suntem siguri ca vom lega o colaborare frumoasa si fructuoasa! Te asteptam cu placere!

Pompa de alimentare 4000031 - pentru o utilizare indelungata!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Serviciul de consultanta la un click distanta!

Ai avut o zi proasta, s-a stricat ceva la utilaj! Nu gasesti solutii, cauti oferte, te framanti… Nu vrem sa treci prin asta! Esti constient ca toate se deterioreaza la un moment dat, insa nu iti place sa treci prin corvoada reparatiilor. Aici iti sarim noi in ajutor! Porneste de la cosultanta tehnica gratuita pe care ti-o oferim, e primul pas care limpezeste lucrurile. Ne poti contacta telefonic, pe e-mail sau ne poti scrie direct pe site.

Pompa de alimentare 4000031 vine cu o garantie de 12 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil pompa de alimentare 4000031 va ajunge la tine gata sa fie montata pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa o ridici si personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

Cu montajul nu te joci! Ori stii, ori nu stii! Nu mergi pe bajbaite cu treburile serioase, cu atat mai mult cu cat este vorba de o piesa importanta a utilajului. Iti recomandam sa apelezi la service-uri competente. Te putem ajuta si noi cu asta, ba chiar iti putem trimite si un service mobil care va remedia disfunctionalitatile echipamentului tau.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura