Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland B100BLR

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B100BLR
Cod produs
HGWD250E-AS
Out Of stock
Descriere
Fiecare utilaj si-a regasit confortul in universal nostru tehnic, acest lacas al celor mai calitative piese de schimb! Cum ar fi fost posibil sa nu se intample asta, avand in vedere creatiile tehnice de care dispunem? Acest pinion planetar New Holland B100BLR este un nou furnizor de energie pentru sistemul de transmisie! Isi are originea in atelierele originale Carraro, fiind o convocare a calitatii supreme!
Adevaratul nostru tel este acela de a descoperi/ afla adevaratele tale nevoie si de a le indeplini cu maiestrie! Sansa de a dobadi cat mai multe informatii de actualitate este esentiala daca iti doresti sa atingi performante inalte! Avem un set de servicii extrem de bine structurate si completate din care vom alege cea mai buna metoda care sa raspunda necesitatilor tale!

Doza de energie cu acest pinion planetar New Holland B100BLR din depozit!
Modul si materialele din care este prelucrat acest pinion ii confera gradul de calitate necesara exercitarii rolului sau pe o perioada indelungata! Vorbim despre un element prelucrat din metal tratat termic pentru a dezvolta o capacitate de rezistenta la uzura! Prin natura sa de element de transmisie, acest pinion planetar transfera cuplul de la planetara la coroana transmisiei finale!

Dezvolti performanta cu serviciul de consultanta!
Cand vine vorba de intreprinderea activitatii clientilor nostri, avem mari pretentii de la noi si asteptarea ca ei sa tina cont de cele indicate! Timpul este pretios si ar fi o risipa sa dispunem de el pentru informatii pe care ulterior sa nu le aplici! Sa nu mai spunem de consecintele performantei in munca! Te invitam sa abordezi serviciul gratuit de consultanta, acest prilej al sigurantei eficientei! Odata asistat de consultantii nostri, vei sti sigur ca ai facut o selectie compatibila si ca metodele predate vor da randament! Cere si ti se va da! Orice informatie este acum disponibila si argumentata pentru a pune stop indoielilor!

Esti sceptic atunci cand trebuie sa cumperi ceva? Este normal sa fii protectiv cu investitiile tale! Mergi la sigur si alege acest pinion planetar pentru buldoexcavator New Holland B100BLR care detine certificat de garantie! Acesta este valabil 6 luni pentru evetualele defectiuni din fabrica!

Trebuie doar sa accesezi datele noastre de contact si ne punem in miscare! Fie ca alegi sa ne contactezi telefonic, fie online, oricare metoda va asigura livrarea optima a acestui pinion planetar New Holland B100BLR ! Vei primi produsul in doar 24 de ore indiferent de localitatea in care te afli!

Aici intervine responsabilitatea ta! Rezultatul va fi expresia alegerilor tale, de aceea trebuie sa le iei pe cele mai sigure! Sugeram ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata care a mai montat transmisii finale! Amplasarea corecta a pieselor, lubrifierea si etansarea ansamblului reductor vor tine la distanta orice tip de coroziune! Da-ne de stire daca ai nevoie de indrumare si te ghidam catre un atelier din zona ta!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura