Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Bucsa pivot inferior pentru incarcator frontal Kramer 552

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 552
Cod produs
7QD4JMIP-ES
Out Of stock
Descriere
Indrazneste sa visezi si fa acum schimbarile de care afacerea ta are nevoie! Daca inca nu ai atins succesul la care ai visat dintotdeauna, acum este timpul sa faci o retrospectiva. Stim ca munca este cea care iti aduce profit si ne dorim sa te ajutam sa poti lucra cat mai mult. Deoarece utilajele tale au nevoie de piese zdravene, ti le oferim la preturi imbatabile. O bucsa pivot inferior Kramer 552 de calitate superioara este cea mai buna varianta pentru a inlocui vechea piesa. Spunem acest lucru pentru ca aceasta este capabila sa joace incredibil rolul unei piese de uzura. Calitatea sa este data de materialele premium din care a fost fabricata.

Poti obtine randamentul mult dorit, daca folosesti piesele potrivite si iti intreti utilajele corespunzator. Verificarea periodica si montajul, realizate de specialisti in domeniul tehnic stau la baza unor utilaje performante. Ia si tu legatura cu noi si afla cele mai bune oferte de care dispun piesele originale din depozitul nostru! Pas cu pas, te poti intrepta catre implinirea marelui tau vis. Suntem gata sa te ajutam atat cu piese rezistente, cat si cu servicii care iti vor usura munca!

Bucsa pivot inferior Kramer 552 este elementul recomandat de specialistii nostri pentru a imbunatati sistemul de transmisie!

O bucsa pentru sistemul de transmisie al utilajului tau este mai necesara decat ai crede. Pe cat de mica este, pe atat de folositoare atunci cand vine vorba de ceea ce este in stare. Rolul sau este de a prelua sarcina si greutatea dintre punte si fuzeta si de a asigura mobilitatea necesara miscarii fuzetei. Bucsa este cea care suporta uzura pentru a proteja locasul din trompa puntii.

Tot ce este nevoie sa faci este sa ne transmiti datele de identificare ale utilajului sau dimensiunile piesei de care ai nevoie, si de restul ne ocupam noi. Echipa tehnica te va ghida in achizitionarea celei potrivite pentru nevoile tale, intrucat noi dispunem de o gama larga de piese pentru utilaje. Contacteaza-ne si nu vei regreta!

Bucsa pivot inferior pentru incarcator frontal Kramer 552 beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne! Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi aceasta bucsa pivot inferior Kramer 552 mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Recomandam ca montajul sa fie realizat de o persoana experimentata, care a mai asamblat astfel de piese. Pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea utilajului sunt de baza pentru a spori productivitatea. Acestea pot asigura o durata de exploatare mult mai mare decat cea acoperita de garantie. In cazul bucsei recomandate de noi, este perfecta pentru puntea din fata a utilajului.

Specificatii tehnice:

• Bucsa sferica 25x47x15mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura