Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Kramer 1000098254

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 1000098254
Out Of stock
Descriere
Acest pivot Kramer 1000098254 este o piesa de transmisie foarte bine cotata la aceasta categorie, excelenta la pret si foarte fiabila, cu multiple aplicatii. Fiind o piesa extrem de apreciata, ne straduim sa o gazduim permanent, intrucat inregistreaza multe cereri si ajunge sa fie livrata in toate zonele tarii.
Depozitul nostru este universul nostrul tehnic, pe care il utilam cu pasiune si pe rafturile caruia ajung produse de ultima generatie, care au trecut prin filtrul calitatii.

Acest pivot Kramer 1000098254 este o piesa de transmisie fabricata intr-unul dintre cele mai performante ateliere de creatie tehnica. Intruneste toate calitatile unui element de durata, este fabricat dintr-un aliaj metalic ce-i confera maximum de rezistenta. Se comporta excelent in conditii grele de munca, socuri mecanice sau incarcaturi deosebite.
Pivotul are un rol esential in exploatarea utilajului, mentine echilibrul perfect al acestuia si sustine toata greutatea lui in siguranta, chiar si la virajele dificile.

Clientii nostri sunt beneficiari de consultanta gratuita!
Suntem alaturi de tine si ne implicam in dezvoltarea afacerii tale, asa ca asteptam sa ne soliciti de fiecare data cand o situatie anume te provoaca.
• Putem sa iti oferim suport in selectia piesei compatibile cu modelul tau
• Putem sa te ajutam sa-ti cunosti mai bine utilajul, pentru a interveni in intretinerea lui pe termen lung
• Putem sa-ti oferim recomandari pentru montaj
• Venim catre tine daca esti imobilizat, pentru a-ti oferi asistenta tehnica de urgenta, chiar acolo pe teren

Alaturi de noi primesti o experienta completa, intrucat acest serviciu de consultanta este cu adevarat folositor daca activezi in agricultura sau constructii!

Stim ca te preocupa calitatea pieselor pe care le achizitionezi. In acest caz, poti sa fii sigur ca ai facut cea mai buna afacere! Un pivot Kramer 1000098254 detine un certificat de garantie pe o perioada de 6 luni, pentru defectiunile din fabrica. Certificatul iti va fi incredintat la primirea coletului, alaturi de factura.

Poti sa comanzi produsele noastre apeland unul dintre numerele afisate pe aceasta pagina. Poti, de asemenea, sa inregistrezi o cerere in site-ul firmei. Iti vom expedia acest pivot Kramer 1000098254 in aproximativ 24 de ore, oriunde in tara, cu plata la primirea coletului.
Produsele comandate te pot astepta la sediul nostru, daca iti doresti sa le ridici personal.

Sustinem cu fermitate ca montajul este primul si cel mai important pas in intretinerea pe termen lung a piesei de schimb. O piesa de inalta calitate, dar care a fost montata gresit, se va compromite in cel mai scurt timp, iar tu vei fi nevoit sa o iei de la capat cu investitiile.
Din acest motiv iti recomandam sa te expui exclusiv atelierelor de specialitate, iar daca nu cunosti unul, apeleaza-ne pentru a gasi impreuna cea mai buna varianta in zona ta.

Specificatii tehnice
• Prinderea pivotului se face in 4 puncte, pe fuzeta.
• Distanta dintre centrele gaurilor, pe o latura, este de 50mm, respectiv 56mm.
• Diametrul boltului este de 35mm la locul de montare a bucsii, 45mm la baza cilindrului.

Codul produsului: HP9UQ6D3-A 
Trimite mesaj
Din Gura in Gura