Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Kramer 1000089267

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 1000089267
Cod produs
JWP7ZQKE-AT
Out Of stock
Descriere
Miscarea ingreunata a rotilor nu-i a buna, stii si tu. Pesemne a cedat un rulment si atunci va trebui sa actionezi in vederea remedierii situatiei. Ca sa te tina mult si bine, ai nevoie de un nou rulment cat mai calitativ si mai rezistent, caci provocarile sunt pe masura. Si avem noi unul de nota zece! Acest rulment butuc Kramer 1000089267 face fata fara probleme zilelor intense de lucru, infruntand fara sa cracneasca solicitarile inerente. Calitatile unei piese originale Carraro aproape ca nu mai au nevoie de prezentare!

Vei fi pe deplin multumit de piesa aceasta si acelasi lucru putem spune si despre celelalte componente pe care ti le punem la dispozitie. Gama noastra de produse destinate utilajelor satisface cele mai fine exigente si acopera o paleta larga de modele de utilaje carora li se adreseaza. Arunca o privire pe site sau, ca sa economisesti timp, suna-ne! Unul dintre consultantii nostri te va lua in primire si iti va deslusi toate itele problemelor tehnice care te-au adus la noi.

Rulment butuc Kramer 1000089267 - un ajutor de nadejde!
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu cu ce se mananca rulmentul. Cat despre ce face acest rulment de butuc pentru masinaria ta, afla ca el asigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si le inlesneste miscarea. Datorita designului sau inovator reduce frecarea si iti promite o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi!
In activitatea ta pot aparea multe provocari si obstacole, care te pot pune in incurcatura. Iar defectiunile, asteptate sau neprevazute, inseamna o paguba pe care nu ti-o doresti. Ca sa previi pe cat posibil astfel de momente neplacute, venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita, gandit pentru a sprijini eforturile tale. Si a te ajuta sa iesi din impas cat mai simplu si eficient. Solutii concrete, practice si adecvate nevoilor utilajului tau - consultantii nostri ti le ofera cu drag. Contacteaza-ne!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru acest rulment butuc Kramer 1000089267 ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare. Totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Livrare
Stim cat de pretios este timpul si ne vom misca foarte rapid. Iti livram acest rulment butuc Kramer 1000089267 in doi timpi si trei miscari. Suna-ne sau cere o oferta online! De altfel, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona. Cum preferi!

Montaj
Montajul este esential pentru functionarea optima a piesei. Cand o piesa este montata necorespunzator, ea poate fi compromisa definitiv. De aceea, ca sa mearga totul asa cum iti doresti si sa n-arunci banii pe fereastra, ideal ar fi sa apelezi la persoane calificate, care nu incurca borcanele. Sunt cateva aspecte ce trebuie avute in vedere, iar profesionistii le cunosc cel mai bine. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Vei obtine rezultate optime daca-i inlocuiesti tot acum si perechea. Si, daca tot ajungi in service, verifica si etanseitatea sistemului si, eventual, inlocuieste si simeringul de butuc, ca sa n-apara ulterior probleme. Ai nevoie de o echipa profesionista? Spune-ne!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura