Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Kramer 1000105078

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
9ADRBHPX-IA
Out Of stock
Descriere
Venim cu cea mai buna recomandare! Acest rulment Kramer 1000105078 este cea mai potrivita achizitie pentru echipamentul tau. El se fabrica in Japonia si este o piesa originala ce poarta inscris numele celebrului Carraro! Este cat se poate de eficienta si are in alcatuire un material ce o face cu adevarat fiabila! Rulmentul este deja in depozitul nostru si il putem livra in decurs de o zi lucratoare. Ne poti solicita si o oferta ca sa vezi ce pret bun ti-am pregatit!

Daca vrei sa afli detalii suplimentare despre piesele din oferta noastra, asistentii iti ofera cu placere consultanta tehnica gratuita. Aici vei afla multe lucruri, cum ar fi faptul ca rulmentii de acest fel se monteaza in pereche. Acest lucru va favoriza functionalitatea pinionului de atac. Nu vei avea probleme prea curand daca schimbi si simeringul ce face etansarea dintre punte si locul de intrare al pinionului de atac. Contacteaza-ne ca sa iti dam cele mai bune informatii!

Rulment Kramer 1000105078 - are material de calitate in componenta!

Rulmentii sunt folositi pentru a micsora rezistenta la frecarea dintre doua suprafete. Contactul dintre doua obiecte metalice in miscare rezulta o frecare mare, care produce caldura si duce la distrugerea prematura a lor. Rulmentul are rolul de a reduce aceasta frecare, marind astfel viata echipamentelor. Rulmentii sunt compusi din: elemente de rostogolire (fie bile, fie role), inel interior si cel exterior.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Acest rulment Kramer 1000105078 este prevazut cu o garantie de 6 luni de zile. Certificatul de garantie si factura fiscala sunt documentele pe care te sfatuim sa le pastrezi si pe baza carora vei fi acoperit in cazul in care sunt defecte din fabricatie. Nu te ingrijora, rar spre deloc se intampla un astfel de necaz.

Lucram cu firme de curierat profesioniste. Acest rulment Kramer 1000105078 va ajunge urgent la tine. Cum ai plasat comanda, noi pregatim coletul care va pleca rapid spre tine. In aproximativ 24 de ore, indiferent pe unde te gasesti prin tara, intri in posesia piesei.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura