Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot Kramer 1000132768

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 1000132768
Out Of stock
Descriere
Piesele noastre de transmisie sunt disponibile in stoc, extrem de calitative si avand review-uri excelente de la clienti si producatori. Acest pivot Kramer 1000132768 este exact piesa de care are nevoie utilajul tau, este ideala pentru o echilibrare perfecta si pentru o sustinere sigura.

Cumpara cu incredere acest pivot Kramer 1000132768 din oferta noastra!
Este lucrat dintr-un metal super rezistent, care a fost supus unor teste si tratamente termice. Firma Carraro, care produce si acesti pivoti, le garanteaza durabilitatea un timp indelungat.

Daca nu esti obisnuit cu echipa noastra, afla ca noi oferim servicii nenumarate celor ce au nevoie de consultanta. Clientii nostri cei mai vechi pot confirma ca suntem intotdeauna disponibili si ajutam cu tot ce stim despre modelul utilajului tau.

Acest lucru iti poate folosi extrem de mult in mentenanta pieselor de schimb. Invata de la noi cativa pasi de urmat, pentru a avea grija de piese si a nu fi nevoit sa le schimbi prea curand. Nu te costa nimic, acest serviciu gratuit este suportul pe care noi il putem oferi muncitorilor dintr-o industrie poate prea putin preferata de noile generatii.

Noi comercializam produse certificate, rezistente si sigure pentru utilajul tau.
Acest pivot Kramer 1000132768 detine o garantie de 6 luni, pentru neplacutele defecte din fabrica.

Este perfect normal sa te gandesti la cat de mult o sa dureze o piesa noua si cum ai putea sa investesti in mod inteligent. Pentru a invata cum sa te ingrijesti de sanatatea utilajului si sa simti ca investitiile tale nu sunt in zadar, vorbeste cu noi! Suntem dispusi oricand sa iti raspundem la intrebari! Din atatea solutii pe care le detinem, sigur o vom gasi pe cea mai potrivita situatiei tale.

Daca vrei sa cumperi un pivot Kramer 1000132768, poti face asta telefonic sau direct din site-ul nostru. Pentru a intra in posesia produselor, noi le livram prin serviciul de curierat, in aproximativ 24 de ore, cu plata ramburs.
Pentru cei ce prefera sa ne viziteze la sediu, produsele se pot ridica si personal. Profita de vizita la sediul nostru si vorbeste cu agentii nostri despre utilajul tau.

Montajul pieselor trebuie facut intr-un atelier de specialitate.
Clientii nostri stiu ca nu prea negociem aceasta varianta, sustinem cu fermitate ca mana unui profesionist este cea mai potrivita varianta de montaj.
O piesa de calitate ar trebui sa fie montata perfect, altfel se va uza prematur si vei ajunge sa o schimbi din nou, intr-un timp scurt.

Specificatii tehnice:
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm
Gresor M6x1

Codul produsului: 3WQOZCYU-A
Trimite mesaj
Din Gura in Gura