Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 630
Cod produs
J5V7NXW4-RE
Out Of stock
Descriere
Alegerile pe care le faci pentru utilajul tau ii vor ghida intreaga activitate! Acest tampon motor miniincarcator Bobcat 630 reprezinta o alegere inspirata. Fiind o componenta originala Bobcat, tamponul nostru da dovada de o calitate la nivel inalt. Acesta vine la pachet alaturi de promisiunea ca va rezista temeinic in timp. Asta este puterea pieselor de schimb la o calitate superioara! Utilajul tau va munci sanatos si fericit, iar tu iti vei desfasura activitatile lipsit de stres si de griji. Alege sa investesti, pe termen lung, in buna functionare a utilajului tau. Echipat cu piesele noastre de schimb, acesta va trece cu brio de orice activitate, facandu-te mandru. In acest domeniu, calitatea este cea care face diferenta!

Nu le mai permite problemelor sa-si puna amprenta asupra afacerii tale! Fiind optimist, vei reusi sa atragi doar ceea ce este mai bun. De asemenea, nu uita ca nu esti sigur. Noi suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale! Pregatiti sa-ti intindem o mana de ajutor, asteptam sa ne contactezi telefonic sau sa ne scrii. Te confrunti cu o situatie neplacuta a carei rezolvare pare a fi o enigma? Stai fara grija! Te vom sfatui asa cum stim mai bine, indrumandu-te spre alegerea solutiei eficiente si rapide. Noi nu batem pasul pe loc! Actionam cat mai repede cu putinta.

Tampon motor miniincarcator Bobcat 630 - calitatea sa nu poate fi contestata! Aceasta piesa de schimb merita toata atentia ta!
Mici sau mari, simple sau complexe, piesele de schimb lupta pentru acelasi scop: functionarea eficienta a utilajului. Prin intermediul responsabilitatilor cu care au fost inzestrate, acestea se asigura ca utilajul tau munceste la adevarata sa valoare. Un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 630 se ocupa exclusiv de reducerea vibratiilor. Un ajutor de nadejde pe care utilajul tau se poate baza, oricand si oriunde!

Performanta? Noi suntem raspunsul!
Consultanta tehnica gratuita? Exact! Inca de la inceput, am ales sa infiintam acest serviciu pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Intrucat ne gandim la bunastarea acestora, iti vom oferi o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit, si anume:
• Identificari rapide
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Sugestii si recomandari cu privire la ingrijirea utilajului, montarea pieselor de schimb

Garantie
Defectiuni din fabrica? Stai fara grija! Niciuna dintre piesele noastre nu paraseste depozitul pana nu dispune de toate actele necesare. Certificatul de garantie al acestui tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 630 este valabil 6 luni.

Livrare
Intrucat stim cat de pretios poate fi timpul, noi lucram cu cei mai buni curieri! Comanda iti va fi livrata in aproximativ 24 de ore. Insa, pana in acel punct, tu fie ne contactezi, fie completezi cererea de pe site-ul nostru. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita. Depozitul nostru se afla in apropierea Bucurestiului. Astfel, facem cunostinta, iar tu iti ridici personal piesa de care ai nevoie!

Montaj
Un montaj sigur, ca la carte - posibil doar cu ajutorul profesionistilor din domeniu! Au existat fel de fel de situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! Daca nu cunosti nicio echipa de mecanici, scrie-ne.

Specificatii tehnice

• 12,5 x 34 x 32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura