Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 630

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 630
Cod produs
QGXBT7KY-RE
Out Of stock
Descriere
Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 630 te asteapta nerabdator in depozitul nostru! Stii in ce consta magia pieselor de schimb? Indiferent de marimea acestora, piesele de schimb ii confera utilajului putere si personalitate. Desi este un reper de mici dimensiuni, ai nevoie si de acest tampon pentru o buna functionare a utilajului.
Fiecare piesa de schimb a fost gandita astfel incat sa se integreze perfect in componenta utilajului tau. Apeleaza-ne cu incredere! Te vom ajuta sa alegi doar ceea ce este mai bun pentru prietenul tau de nadejde.

Cu totii ne dorim sa fim cei mai buni in domeniul in care ne desfasuram activitatea. Reteta succesului este simpla! Un strop de pasiune, o lingurita de perseverenta si o suita de piese de schimb performante. Voila! Dotat cu piese de schimb la o calitate superioara, utilajul tau va fi pregatit sa cucereasca lumea alaturi de tine.

Avem mai mult decat piese de schimb! Apeleaza-ne pentru detalii!
Stii de acum ca piesele de schimb sunt diferite, fiind inzestrate fiecare cu un anume rol in buna functionare a utilajului. Acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 630 a fost realizat pentru a reduce vibratiile ce apar in functionare. Se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Beneficii peste beneficii alaturi de noi!
Tinem la tine si la utilajul pe care il detii! Tocmai din acest motiv, suntem alaturi de tine oricand si oriunde! Prin intermediul serviciului de consultanta gratuit, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit. O sa beneficiezi de o identificare corecta, de solutii practice in functie de utilajul pe care il detii si de interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Tinem legatura!

Grija noastra pentru tine este una aparte! Un tampon cabina pentru miniincarcator Bobcat 630 vine la pachet alaturi de un certificat de garantie, valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica!

Livram cu drag pentru tine! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest tampon cabina miniincarcator Bobcat 630 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. In plus, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru de pe langa Bucuresti. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam depozitul nostru!

In general, partea de montaj reprezinta un proces migalos. Apeleaza doar la specialistii din domeniu. Au existat numeroase situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur din cauza amatorilor. De asemenea, ne poti contacta intrucat avem o echipa de mecanici foarte bine pregatita!

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura