Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 743

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 743
Cod produs
4UGJAIPZ-RE
Out Of stock
Descriere
De mici dimensiuni, original si fara compromisuri, ce poarta semnatura Bobcat? Oare despre cine o fi vorba? Ei bine, despre acest tampon pompa hidraulica Bobcat 743 - proaspat sosit in depozitul nostru imens. Fabricat in cele mai bune conditii, intr-un cadru modern, ce respecta noile standarde, tamponul nostru este pregatit pentru performanta! Nu te va lasa la greu, fiindu-i alaturi utilajului pe termen lung. Intrucat stim cat de importanta este calitatea, la noi vei gasi intotdeauna doar ceea ce este mai bun. Piesele noastre de schimb sunt fara de cusur! Alege-le cu incredere intrucat vei avea doar de castigat! Nu-ti mai irosi timpul si banii cu piese de schimb la o calitate indoielnica!

Cu noi alaturi, problemele nu au nicio sansa! Orientati exclusiv catre succesul afacerii tale, te vom ajuta asa cum stim mai bine. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand simti ca este necesar. Noi iti vom intinde o mana de ajutor, indrumandu-te spre identificarea solutiei eficiente si rapide pentru situatia neplacuta cu care te confrunti. Tinem la fiecare client ce a ales sa ne treaca pragul! Daca ai intrebari cu privire la o anumita piesa de schimb/ situatie, scrie-ne sau contacteaza-ne telefonic. Iti vom raspunde prompt! Timpul reprezinta cea mai importanta resursa de care ai parte!

Tampon pompa hidraulica Bobcat 743 - garantia succesului! Il gasesti disponibil oricand in depozitul nostru!
Piesele de schimb - opere de arta, gandite pentru a preveni aparitia anumitor probleme ce ar putea sa incetineasca modul de lucru al utilajului. Inzestrate cu fel de fel de responsabilitati, acestea vor contribui la functionarea eficienta a utilajului. Cat despre acest tampon pompa hidraulica Bobcat 743 din imagini, el a fost special conceput pentru reducerea vibratiilor.

Piese de schimb de calitate si servicii exceptionale
Cine suntem noi? Ei bine, suntem acea echipa ce iti va fi alaturi pe tot parcursul activitatilor tale. Grija noastra pentru clienti este una aparte! Motiv pentru care, inca de la inceput, am ales sa infiintam serviciul de consultanta tehnica gratuita. Alaturi de noi, beneficiezi de:
• Informatii esentiale cu privire la utilajul pe care il detii/ piesele de schimb
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli

Garantie
Fiecare colet ce pleaca din depozitul nostru contine toate actele necesare! Un astfel de  tampon pompa hidraulica pentru miniincarcator Bobcat 743 detine un certificat de garantie valabil 6 luni. In cazul in care acesta se confrunta cu o defectiune din fabrica, poti apela cu incredere la garantia sa.

Livrare
Vrei sa comanzi una sau mai multe piese de schimb? Simplu! Ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, iar comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Lucram cu cei mai buni curieri! Insa, daca timpul iti pune bete in roate, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Cu aceasta ocazie, facem cunostinta si iti prezentam un univers complex al pieselor de schimb!

Montaj
Indiferent de usurinta cu care o piesa de schimb poate fi montata, ajutorul specialistilor din domeniu este sfant! Un montaj desavarsit din orice punct de vedere iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit fara probleme. Nu-ti mai lasa utilajul pe mainile oricui! Daca ai nevoie de o recomandare, scrie-ne. Cunoastem o echipa de mecanici faina!

Specificatii tehnice

• 12,5 x 34 x 32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura