Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon radiator pentru miniincarcator Bobcat 980

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 980
Cod produs
IFA45YCS-RE
Out Of stock
Descriere
Cauti un tampon radiator miniincarcator Bobcat 980 si nu stii unde il poti gasi? Avem o surpriza pentru tine! Acesta este disponibil in depozitul nostru! Desi pare mic si neinsemnat, un tampon de cauciuc iti va ajuta utilajul sa functioneze mai bine. Oricare piesa de schimb din componenta utilajului are un rol foarte bine definit. Plasarea sa intr-un anume punct al utilajului nu este intamplatoare. De ce? Pentru ca utilajul se aseamana cu un joc de puzzle. Fiecare piesa se va potrivi doar in locul sau special.

Problemele apar una dupa alta? Ceasul ticaie, iar deadline-ul bate la usa? Nu te ingrijora! Pentru orice problema, exista cate o solutie eficienta. O sa te ajutam sa identifici solutii potrivite problemelor cu care te confrunti. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne contactezi, iar de restul ne ocupam noi! Succesul tau este si succesul nostru!

Esti pregatit de o calatorie in lumea noastra tehnica?
Piesele de schimb reprezinta esenta utilajului pe care il detii! Avand fiecare cate o responsabilitate anume, acestea isi pun amprenta asupra functionarii utilajului. Astfel, un tampon miniincarcator Bobcat 980 a fost special conceput si realizat pentru a reduce vibratiile. Acesta se poate monta in mai multe locuri: la cabina, la motor etc.

Serviciul nostru gratuit de consultanta, un sprijin ideal pentru tine!
Serviciul de consultanta gratuit a fost infiintat intrucat nevoile tale reprezinta o prioritate pentru noi! Ne pasa de fiecare client care ne-a trecut pragul, incercand sa ii oferim o serie de beneficii la care nici macar nu au avut timp sa se gandeasca.
Astfel, prin intermediul activitatii noastre, iti oferim: o identificare corecta, solutii personalizate in functie de utilajul pe care il detii si interventii la fata locului, indiferent in ce colt al tarii te afli. Apeleaza-ne cu incredere!

Un tampon radiator pentru miniincarcator Bobcat 980 dispune de un certificat de garantie care este valabil 6 luni. Acesta vizeaza defectiunile din fabrica.

Nu trebuie sa-ti faci griji in ceea ce priveste livrarea! Este foarte simplu! Fie ne contactezi telefonic, fie depui o cerere pe site-ul nostru, acest tampon radiator miniincarcator Bobcat 980 va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat.
Daca te afli sub presiunea timpului, ne poti face o vizita la sediul nostru din apropierea Bucurestiului. Alegerea este doar a ta!

Montarea unei piese de schimb reprezinta un proces migalos. Sfatul nostru este sa te orientezi catre specialistii din domeniu. Au existat situatii in care piesele de schimb s-au deteriorat prematur intrucat au fost lasate pe mainile unor amatori. De asemenea, si noi putem sa te ajutam! Avem o echipa foarte bine pregatita.

Specificatii tehnice:

• 12,5x34x32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura