Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor New Holland 655C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 655C
Cod produs
E6KSY9WR-ES
Out Of stock
Descriere
Care sunt pionii importanti ai afacerii tale? Asa cum iti vine in minte istant, utilajele pe care le detii sunt necesare desfasurarii activitatii tale. Pe langa utilaje, alti pioni sunt oamenii alaturi de care muncesti si nu in ultimul rand, tu. Aceasta ordine este aleatorie, intrucat nici unul dintre acestia nu poate lucra independent. Pentru ca masinariile care efectueaza sarcinile grele in locul tau sunt destul de costisitoate, te invatam sa le intreti corespunzator. Un platou pinioane reductor New Holland 655C este o piesa originala Carraro. Asa cum probabil stii deja, acest brand este cel care echipeaza utilajul din fabrica.
Faptul ca iti recomandam acesta piesa, dovedeste increderea pe care o avem in calitatea ei. Alaturi de celelalte produse existente pe site-ul nostru, este gata sa iti ofere experienta unei piese originale. Ce poti face atunci cand unul dintre utilajele tale cedeaza? Sa iei legatura cu noi! Suntem o echipa mare de oameni pasionati, gata sa iti ofere o mana de ajutor atunci cand ai nevoie. Fie ca utilajele tale necesita piese de schimb noi, fie ca au nevoie de un mecanic, suntem solutia ta!

Platou pinioane reductor New Holland 655C este componenta care iti va sustine buldoexcavatorul in indeplinirea celor mai grele sarcini!

Platoul pinioane reductor asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor. Acesta este o piesa de baza in sistemul de transmisie. Iti sugeram sa acorzi o atentie deosebita acestor elemente pentru ca sunt foarte importante in functionalitatea optima a utilajului tau.

Pentru ca alegerea piesei potrivite este uneori o treaba dificila, iti sugeram sa fii sigur de aceasta. Nu are rost sa investesti intr-o piesa pe care nu o poti folosi! O astfel de situatie iti va da batai de cap si te va face sa bati pasul pe loc. De aceea, suntem pregatiti sa iti raspundem la orice intrebare si sa iti recomandam piesa de care ai nevoie. Tot ce trebuie sa faci este sa ne contactezi la serviciul gratuit de consultanta!

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland 655C beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Prin serviciul rapid de livrare vei avea produsele dorite in 24-48 de ore! Se poate primi acest platou pinioane reductor New Holland 655C mai repede de atat? Se poate! Te asteptam la noi la sediu pentru a-ti ridica personal piesele!

Montajul este motivul pentru care multi detinatori de utilaje nu se bucura de performanta acestora. De aceea, recomandam realizarea montajului doar de catre specialisti. In cazul nostru, este importanta pozitionarea adecvata a pieselor si intretinerea acestora. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm
Format din:
• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura