Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Platou pinioane reductor New Holland 555B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland 555B
Cod produs
8MR9JH5Y-ES
Out Of stock
Descriere
Daca te-ai gandit pur si simplu sa renunti datorita costurilor ridicate cu care te confrunti in afacerea ta, te vom contrazice. O pasiune ca a ta are toate sansele sa iti duca afacerea la succesul pe care ti-l doresti. Tot ce este nevoie sa faci sunt cateva schimbari si investitii pe tremen lung. Vorbim despre investitii pentru ca sunt cea mai buna modalitate de a economisi bani in viitor si iti vor aduce multe avantaje. Un platou pinioane reductor New Holland 555B iti va arata cat de rar se va schimba o piesa rezistenta. De asemenea, vei reduce costurile cu mentenanta si mai ales, nu vei mai pierde timpul.
Stim ca este foarte frustrant ca o parte din profit sa se evapore doar pe schimbul pieselor utilajelor tale.

Masinariile pe care le detii au mare nevoie de componente performante pentru a da pe teren randamentul dorit de tine. Pe site-ul nostru gasesti toate piesele de care acestea au nevoie pentru ca dispunem de un stoc mare de produse. Platoul pinioane reductor este una dintre piesele originale Carraro care s-au facut cunoscute prin durabilitatea lor. Contacteaza-ne si afla secretele unei afaceri profitabile!

Platou pinioane reductor New Holland 555B iti va aduce multe avantaje pe termen lung!

Fiecare piesa are un rol foarte bine stabilit in functionarea optima a utilajului tau. De aceea, nu trebuie sa neglijam nici o piesa si sa fim foarte atenti la calitatea acestora. Platoul pinioane reductor asigura suportul necesar pentru ansamblul de pinioane din grupul reductor.

Echipa noastra specializata in piese asteapta sa te cunoasca! Fie ca iti doresti o schimbare, prin inlocuirea unei piese vechi cu una mai moderna, fie o piesa s-a stricat, suntem aici sa te ajutam! Identificarea piesei potrivite nevoilor tale nu este un lucru usor, de aceea ne dorim sa fim siguri ca ai ales bine. Apeleaza serviciul gratuit de consultanta si obtine experienta unui utilaj care sa ajunga la performanta sa maxima!

Platou pinioane reductor pentru buldoexcavator New Holland 555B beneficiaza de un certificat de garantie pentru defectiunile din fabrica. Acesta este valabil 6 luni de la achizitia piesei si va fi regasit in colet, alaturi de piesa si factura.

Contacteaza-ne!  Daca nu poti ajunge la noi la sediu pentru cumpararea unui platou pinioane reductor New Holland 555B acesta ajunge la tine mai repede decat ai crede. Prin serviciul rapid de curierat, noi iti trimitem oriunde coletul in 24-48 de ore!

Pentru ca montajul este unul dintre principalele motive pentru care o piesa rezista mai putin, recomandam efectuarea acestuia de un specialist. In acest caz, este important ca pozitionarea corecta a tuturor pieselor din angrenaj si intretinerea sa fie realizate corespunzator. Pentru a asigura noii piese un rodaj corespunzator, dar si pentru functionarea ei ulterioara, este indicat sa inlocuiesti si uleiul din butuc, odata cu portsatelitii.

Specificatii tehnice:
distanta dintre cele 3 bolturi = 119mm
inaltimea totala a piesei = 72mm
Format din:
• Platou
• 3 pinioane cu z=29 dinti fiecare
• saibe, 3 bucati (sub pinioane) + una, triunghiulara
• 3 sigurante
• 3x9 ace
Trimite mesaj
Din Gura in Gura