Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pistol de gresat cu vaselina pentru cilindru compactor Bomag

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bomag
Cod produs
248C9S7H-SC
Out Of stock
Descriere
Vine ziua cand iti vei lua fiul de mana si-l vei duce sa vada parcul tau auto. El va purta la brau un pistol. Te vei mandri cu el ii vei raspunde la cele mai nastrusnice intrebari, zambindu-i cald. Una dintre ele va fi, „tati, vrei sa-l impusc pe uriasul Bomag?”. Ii vei raspunde fara ezitare, ca nu toate pistoalele sunt pentru ucis. Unele dau viata, asa cum face acest pistol de gresat cu vaselina compactor Bomag  El se va mira pentru ca asa a vazut la televizor iar tu ii spui ca televizorul minte. Si ca sa exemplifici ungi cu pistolul utilajul prin toate partile lui sensibile. Bomag ofteaza de placere. Ai inteles acum, son?  Azi poate nu, dar intr-o zi va intelege ca monstrul mecanic este un prieten si nu un dusman feroce. Cine stie, poate il va conduce chiar el.

Daca in planul tau de lucru numarul de zile programat pentru reparatii, revizii si intretinere este mai mare ca zero, atunci fa in asa fel incat sa te tii de el. Si, in primul rand, asigura-te ca ai suportul unui partener serios care, la necaz, sa intervina imediat. Depozitul nostru este real, este aprovizionat pentru tine.  Aici vei gasi nu doar piesele de schimb compatibile cu utilajul pe care il conduci ci si o gama larga de scule, componente si dispozitive care sa faca din activitatea ta de intretinere si reparatii una placuta si cu rezultate excelente. Cred ca este timpul sa ne cunoastem, don’t you think so?

Pistol de gresat cu vaselina compactor Bomag listat la bursa problemelor de intretinere rezolvate
Acest dispozitiv este utilizat pentru lubrifierea precisa a suruburilor si a altor elemente mecanice, rulmenti, articulatii, arbori, etc. Iata cateva din caracteristicile lui:
• echipat cu piston cu actionare manuala
• furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• piston impins de un arc
• poate fi utilizat in orice pozitie

Un serviciu pentru tine, care ca manusa-ti vine
Serviciul nostru de consultanta este gratuit si l-am gandit in acord cu actualele conditii de piata. Astazi informatia nu mai costa atat de mult, insa lipsa ei este de-a dreptul costisitoare. O informatie eronata, te face sa iei decizii eronate. Nu vrem asta pentru tine. Tu trebuie doar sa ne apelezi, iar agentii nostri vor raspunde cu promptitudine si in cunostina de cauza. Sunt operativi destepti si pasionati. Si chiar nu costa nimic.

Garantie
Sa nu ai nicio indoiala in ce priveste acest pistol de gresat cu vaselina pentru cilindru compactor Bomag pe care il cumperi de la noi. Atat el cat si toate celelalte produse pe care le comercializam detin un certificat de garantie care sa acopere riscul defectiunilor din fabrica. Acesta este valabil 6 luni. Ca sa fi bine.

Livrare
Livram rapid si nu facem exceptii.  Lucram cu cele mai renumite firme de curierat rapid. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde te-ai afla in Romania si platesti la primire. Economisesti, astfel, timp, nervi si bani. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine e la tine. Desigur o o poti ridica direct din depozit, esti binevenit. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Iar noi vom sti ce sa facem.

Montaj
Utilajele grele, in ciuda dimensiunilor lor, sunt concepute ca sa poti interveni relativ simplu. Nu e nicio filosofie cand e sa le desfaci un pic. Ca sa poti efectua o ungere uniforma si completa. Totusi, e bine sa nu experimentezi gresajul daca nu ai training in mecanica. Cauta mai bine un specialist harsait in aceasta meserie.  Unse corect, piesele de schimb vor extinde perioada de functionare a utilajului si ii vor spori performanta. Si tie incasarile.

Specificatii tehnice:
• Echipat cu piston cu actionare manuala
• Furtun otelit care permite lubrifierea in locuri greu accesibile
• garnitura de cauciuc rezistenta la grasimi si factori externi
• capacitate 400 ml
Trimite mesaj
Din Gura in Gura