Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 453
Cod produs
2AEVBC5J-RE
Out Of stock
Descriere
Achizitionezi un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 453 la o calitate de invidiat, investesti inteligent, pe termen lung! O fi, oare, aceasta ecuatia succesului? Cat despre depozitul nostru, acesta reprezinta un centrum mundi pentru pasionatii de utilaje. La noi, vei descoperi o colectie impresionanta de piese de schimb puternice, performante si curajoase. Nu-ti mai irosi timpul, optand pentru piese de schimb la o calitate indoielnica. Cauta-le pe cele de calitate care sa-i ofere utilajului toata sustinerea de care are nevoie. Diferentele vor fi vizibile inca de la prima activitate! Nu mai sta pe ganduri si suna-i pe agentii nostri! Acestia iti vor intocmi o ofera care sa raspunda tuturor nevoilor utilajului pe care il detii. Miniincarcatorul tau merita pana si luna de pe cer!

Ce usor ar fi daca n-ar exista probleme! Insa, acestea nu te opresc din a ajunge acolo unde iti doresti. Cat despre pasiunea pentru un anumit domeniu, aceasta iti alimenteaza dorinta de a reusi. Ai grija de afacerea pe care o detii! Cu cat esti mai precaut si responsabil, cu atat vei reusi sa tii la distanta toate situatiile neplacute ce doresc sa-ti puna bete in roate. Suntem alaturi de tine, pe tot parcursul activitatilor tale! Avem si cartea castigatoare! Iti vom oferi recomandari, sugestii si sfaturi care sa te ajute sa-ti redresezi afacerea. Succesul tau este, fara doar si poate, succesul nostru!

Tampon motor miniincarcator Bobcat 453 - o alegere inspirata! Opteaza pentru calitatea, mai presus de orice!
Cine sunt piesele de schimb? Cele mai bune prietene ale utilajului! Prezente la datorie, acestea vor face tot posibilul ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare piesa, toate au fost inzestrate cu responsabilitati semnificative. Un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 453 a fost special conceput pentru reducerea vibratiilor.

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Parteneriatele de succes s-au cladit datorita comunicarii eficiente si transparente! Noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Prin intermediul acestuia, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Actele la control! Acest tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 453 detine un certificat de garantie, valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

Livrare
Pentru a comanda o piesa de schimb sau mai multe, contacteaza-ne, fie telefonic, fie printr-un mesaj, sau completeaza cererea noastra. Intrucat lucram cu cei mai buni curieri, comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Piesele noastre de schimb te asteapta nerabdatoare!

Montaj
Un montaj ca la carte iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit cu brio! Ce se intampla atunci cand nu apelezi la o echipa de profesionisti? Ei bine, piesele de schimb se pot confrunta cu deteriorari premature. Daca ai nevoie de o recomandare, noi iti vom face cunostinta cu o echipa de mecanici faina.

Specificatii tehnice

• 12,5 x 34 x 32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura