Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 453

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 453
Cod produs
LNR1XE65-RA
Out Of stock
Descriere
Asa un buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 453 este un articol sigur, rezistent si fiabil, perfect compatibil cu miniincarcatorul tau. Un articol care rezista in fata exploatarii. O piesa atat de necesara utilajului tau, fara de care ai intampina dificultati in a tine carburantul inchis in rezervor! Busonul are rolul de a inchide rezervorul si de a pastra combustibilul in interiorul acestuia. Avand la baza cele mai bune materiale, piesa de schimb propusa acum de noi nu te va dezamagi! Vehiculul tau are nevoie de componente de incredere.
Sigilarea rezervorului de combustibil cu un astfel de buson durabil ajuta sistemul utilajului tau de alimentare sa mentina presiunea corespunzatoare, ceea ce la randul sau ajuta masinaria sa functioneze fara probleme. Acestea sunt scopurile principale pe care le serveste.

Acest buson rezervor combustibil miniincarcator Bobcat 453 este sugestia noastra!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea combustibilului in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita, neconditionat!
Pentru noi, serviciile conexe de top sunt o carte de vizita! Asa ne demonstram, zi dupa zi, interesul fata de toate aspectele legate de piesele de schimb si mentenanta utilajelor tale! Te asteptam la un dialog deschis!

Certificarea scrisa a unui produs chiar face diferenta! Un buson rezervor miniincarcator Bobcat 453 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Alaturi de noi totul devine posibil, rapid si simplu! Un buson rezervor combustibil pentru miniincarcator Bobcat 453 este piesa pe care o doresti si, ca atare, tot ce mai ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Nu ezita sa apelezi la profesionisti. Un montaj facut ca la carte, dar si rapid cat ai zice peste, te va degreva de stres! Asigura-te ca esti asistat de catre profesionisti, iar piesa de schimb isi va creste durata de functionare!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura