Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 443

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 443
Cod produs
4MQW0E6H-RE
Out Of stock
Descriere
Esti in cautarea unui astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 443 puternic si rezistent? Ziua buna se cunoaste de dimineata! Aceasta piesa de schimb este prezenta, oricand, in depozitul nostru. Intrucat stim cat de important este timpul, piesele noastre de schimb promit sa ajunga la tine cat mai repede cu putinta. Nu trebuie sa iti mai faci griji! Originale si fara compromisuri, acestea promit sa nu te dezamageasca, dand dovada de o calitate la nivel inalt. Miniincarcatorul tau are o reputatie de pastrat. Asigura-i o suita de ajutoare de nadejde fara de cusur, iar el te va face mandru cu fiecare ocazie. Alege intotdeauna succesul!

Problemele au tendinta de a-si face simtita prezenta atunci cand iti este lumea mai draga! Nu le mai permite sa-si puna amprenta asupra afacerii tale. Atunci cand simti ca ceva nu functioneaza asa cum ar trebui, actioneaza cat mai repede cu putinta. Daca simti ca ai nevoie de ajutorul nostru, stii unde ne poti gasi. Suntem doar la un apel/ mesaj distanta! Suntem pregatiti cu sfaturi, recomandari si sugestii. Te vom ajuta sa identifici solutia potrivita intr-un timp util! Grija noastra pentru clienti este una aparte.

Tampon motor miniincarcator Bobcat 443 - oportunitatea de a investi pe termen lung! Alege calitatea!
Cine sunt piesele de schimb? Cele mai bune prietene ale utilajului! Prezente la datorie, acestea vor face tot posibilul ca acesta sa functioneze la capacitate maxima, zi de zi. De la cea mai mica, pana la cea mai mare piesa, toate au fost inzestrate cu responsabilitati semnificative. Un astfel de tampon motor miniincarcator Bobcat 443 a fost special conceput pentru reducerea vibratiilor.

Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!
Parteneriatele de succes s-au cladit datorita comunicarii eficiente si transparente! Noi am infiintat serviciul gratuit de consultanta tehnica pentru a le fi alaturi tuturor clientilor nostri. Prin intermediul acestuia, iti oferim o serie de beneficii la care nici macar nu te-ai gandit:
• Identificari rapide si sigure
• Solutii personalizate in functie de masinaria pe care o detii
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli
• Recomandari si sugestii cu privirea la mentinerea utilajului pe care il detii

Garantie
Actele la control! Acest tampon motor pentru miniincarcator Bobcat 443 detine un certificat de garantie, valabil 6 luni. In cazul in care piesa se confrunta cu o defectiune din fabrica, apeleaza la garantia sa.

Livrare
Pentru a comanda o piesa de schimb sau mai multe, contacteaza-ne, fie telefonic, fie printr-un mesaj, sau completeaza cererea noastra. Intrucat lucram cu cei mai buni curieri, comanda va ajunge la tine in aproximativ 24 de ore. Daca timpul nu iti permite sa astepti, exista si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului. Piesele noastre de schimb te asteapta nerabdatoare!

Montaj
Un montaj ca la carte iti garanteaza activitati duse la bun sfarsit cu brio! Ce se intampla atunci cand nu apelezi la o echipa de profesionisti? Ei bine, piesele de schimb se pot confrunta cu deteriorari premature. Daca ai nevoie de o recomandare, noi iti vom face cunostinta cu o echipa de mecanici faina.

Specificatii tehnice

• 12,5 x 34 x 32 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura