Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 443

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Bobcat 443
Cod produs
15WMEFC9-RA
Out Of stock
Descriere
Stii de ce un buson rezervor motorina Bobcat 443 nu are egal in gama pieselor de schimb din care face parte? Ei bine, pentru ca aduce atatea plusuri, atatea certitudini, atatea sigurante si atribute de top, incat nici nu il putem compara! Se distanteaza cu usurinta, castigand terenul binemeritat! Busonul nostru este cel care inchide portile intre spatiul din rezervor si exteriorul acestuia din urma.

Motorina va ramane in siguranta, mereu in rezervor!
Dedicat unui miniincarcator, produsul nostru te asteapta sa ii descoperi calitatile, aflandu-se la o oferta de nerefuzat! Noi iti propunem un buson pentru rezervor semnat Bobcat, care va rezista cu brio in fata exploatarii. Doresti sa incepi sa investesti corect in piesele de schimb pentru masinaria ta? Incepe chiar cu produsul dedicat si sigur, fabricat de echipa Bobcat!

Acest buson rezervor motorina Bobcat 443 este o piesa de schimb eficienta!
Nicio componenta nu este fara de importanta, si cu atat mai putin acest buson rezistent care asigura pastrarea motorinei in interiorul rezervorului.

Consultanta gratuita te asteapta!
Consultanta gratuita este mai mult decat o sansa la informatie sigura! Este relationare corecta si de incredere. Este sprijin corect acordat! Este o prietenie stransa in jurul unui scop!

Fiecare chitanta, adeverinta sau certificare va fi in posesia ta! Un buson rezervor motorina Bobcat 443 este un articol care vine insotit de toata documentatia de care tu ai nevoie! Timp de 6 luni ai garantie pentru orice posibil defect de fabricatie!

Livrarea nu e o piatra de moara: comanzi, primesti! Nimic complicat, din contra! Un buson rezervor motorina pentru miniincarcator Bobcat 443 va ajunge la usa ta foarte rapid! Tot ce ai de facut este sa ne contactezi la oricare dintre numerele de telefon afisate, sau sa depui o cerere, accesand aceasta piesa pe site-ul nostru!

Stii ca montajul unei noi componente e ca o rascruce de drumuri. Ori alegi corect, ori ai hartoape inainte. O piesa de schimb buna nu face toata diferenta, decat daca este montata corespunzator! Ceea ce te indemnam sa faci!

Specificatii tehnice

• Diametru x Inaltime = 65x44mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura